Mikael Jalving: Skøn bogmesse

Det kører godt i Kokkedal

1984grader NEJ TAK,

12/11/2012

Det kører godt i Kokkedal. Som alle, der har øjne i hovedet, kan se, skrider kulturberigelsen planmæssigt fremad over det ganske land fra de stadig voksende velfærdsghettoer proppet til bristepunktet med det, vore sleskende kommunale myndigheder og tidsrigtige pædagoger kalder “udadreagerende ungdom”.

Disse hætteklædte voldsmænd er fucking ligeglade med det danske samfund, det kan jeg godt forsikre både Enhedslisten og Dansk Center for Menneskerettigheder om herfra til juleaften og lige til påske. De hætteklædte er fucking ligeglade – bare de får lov at være i fred og gøre, som det passer dem.

Og det får de. Selv politiet opfordrer nu indirekte medierne til at stikke piben ind og holde sig fra Kokkedal og andre muslimske enklaver, efter at TV 2 fik smadret en sendevogn i går.

Det begyndte med et bette juletræ, men det er allerede længe siden, for nu kastes der med brosten, og det ender med borgerkrig, beklager. Ikke nu, ikke i morgen, måske går mine børn endda fri eller formår at udvandre til Australien, USA, Schweiz eller Grønland (hvis de finder olie). Men en dag, bang, så har vi den, eller bliver nødt til krybende at erkende, at rødbedemonarkiet er havnet dér bedst, som DR skal til at sende det 117. afsnit af Forbrydelsen.