Mögers kæreste trækker sig i protest - Politik | www.bt.dk

Surprise surprise

Ikke angivet Ikke angivet,

14/01/2013

Surprise surprise.

Hvis jeg var Direktør for Brøndby og blev fyret, og min kone var en del af Brøndbys fanklub, tror jeg også hun havde trukket sig.

De mindst 93% af befolknngen der ikke stemmer for SF sender bare en stor tak.

Hen (ok hun) er under uddannelse og ved ikke bedre, har dog lige haft Barsel, måske Møger er lige i tid til at tage hans andel af barsel og dermed forlænge eftervederlaget af hans ministerløn.

Hun siger retningen under Vilhelmsen, der for alle Danskere ikke har ændret sig en tøddel, og så absolut ikke kan illustreres i regerings samarbejdet, er uholdbart.

Kære Møgers kæreste, alle arbejder fra din mands politik og forhandling i regering, der er ingen ændringer overhovedet.

Hvis - Skat taget i betragtning - får dig til at tage afstand og væmmes ved en totaliær stat der forfølger alle, uskyldig som skyldig, og uanset dom lader de uskyldige betale, så er du velkommen her blandt os der også væmmes ved en sådan politik, men skaberen er vist tættere på dig end os.

Hvis du ikke væmmes ved en sådan politik forstår jeg ikke din afstandstagen, for det er stadig regeringens politik, og dermed ingen ændring.

Hvis Vilhelmsen er begyndt at tale om den rigtige SF Politik hvor man ignorerer realiteter og bare blindt ønsker fattig middelmådighed, forstår jeg din frustration, fordi denne ærlighed blotlægger svagheden i at hjælpe alle der bare ønsker at udnytte denne fordeling, til fordel for de idioter der blindt bidrager.

Jeg forstår at din kærestes retorik om leverpostejsmadder rammer lige i hjertet af enhver der smører disse, og det er pinligt at se at leverpostejsmadder bare var et trick til at tro SF kunne retfærdiggøre deres ensrettede propoganda, illustreret af heksejagten af Skat på almene forretningsdrivende, men sandheden er at der ikke er mange leverpostejs smørende forældre der savner denne retorik.

Det er muligt du skulle forholde dig kritisk til dit barns far, fordi han er fader for det SF vi ser idag, Vilhelmsen er bare ifærd med at fortælle sandheden om SF.