Merkel og EU kommisionen vil indføre en migrant EU-skat på benzin og hæve momsen i "solidaritet".

Så har Merkel fundet en måde at få "Mere EU" på

Ikke angivet Ikke angivet,

10/10/2015

Så har Merkel fundet en måde at få "Mere EU" på.....Her kommer den skatteudskrivning, uden ende, som EU føderalisterne har drømt om.

En selvstændig uudtømmelig pengekilde til EU apparatet, uden Nationernes indblanding. 

Dette er et direkte angreb på demokratiet og en fare for ubegrænset indvandring.

Hvad får de sindsyge mennesker til at lukke alle de gedehyrder ind, især når de tilhører en religion der vil fjerne alle rettigheder og menneskestatus for 6 milliarder af jordens 7,5 beboere.

Hvad fanden er meningen med at importere konfliketer og udgifter. Hvad er det demokratiske i at jeg skal betale for at importere folk der hader min livsstil og mit samfund. Hvis vi skal have flygtninge må det være ok at afvise at tage imod muslimer, især Sunnier.

Hvorfor skal man respektere nogen der vil en til livs via sin religon. Hvorfor skal jeg tvinges til at hjælpe en person der tilhører en religon, der hader mig ? Det er vel logisk at tage en anden person holdning til en selv i betragtning når jeg skal vælge om jeg vil bruge ressourcer på ham eller en anden.

Det samme med korrupte EU lande der ikke kan betale sin gæld, men heller ikke vil lave brandudsalg af deres stats værdier som andre debitorer må.

Der er så mange der skal have hjælp, at jeg som donor, må have lov at diskriminere og vælge dem fra, der helt åbenlyst på skrift, i praksis  og i tale vil mig det ondt. Jeg har vel ret til at vise mit mishag over hvad jeg anser for ren ondskab.