Mere borgerlig suicidalliberal flygtninge/indvandrer politik

http://nyhederne

Jacques dÃ,

12/02/2010

http://nyhederne.tv2.dk/politik/article/28480350/

De borgerlige vil nu gøre det endu nemmere for indvandrere/flygtninge at få opholdstilladelse og dermed også muliggøre deres deltagelse i demokratiske valg i Danmark. Vi ved, at overvægten til socialistisk side hos netop dette segment, er enorm.

Hvorledes blev de klassiske borgerlige, så ufatteligt politisk retarderede at de blev totalt ude af stand til at fatte at de importerer sig til deres egen afvikling i fremtidens Europa med deres suicidalliberale politik på området? Har man intet lært af kæmpebrøleren fra '83? Eller er situationen mon nærmere, at man er så glad for at sidde på det politiske flæsk at man ikke er villig til at stikke hovedet op og tage en værdipolitisk chance af frygt for at "leveflæsket" tages bort af vælgerne? Er det mon for at holde levestandarden ved lige? Altså rent levebrødspolitiske overvejelser?

Jeg bliver ofte spurgt hvad jeg vil foreslå istedet for den nuværende politik på området for at stoppe tilstrømingen til rød stue fra især islamiske lande.

Simpelt:

Et totalt stop for indvandring fra lande hvor det er en påviseligt nedgroet del af kulturen at jage fredelige og civiliserede anderledes tænkende pr. totalitærideologisk forlangende - ofte med civilmilitaristiske midler og hvor det aktivt søges at afvikle sammes muligheder for at leve det frie og ukrænkede liv (personer undtaget der forudgående selv har skadet andre mennesker med enten volds- eller berigelseskriminalitet.) Vi skal ikke risikere (videre) masseindvandring fra kulturer der er kendt for udbredt antagonisme i forhold til de liberale frihedsværdier samt oplysnings- og videnskulturen.

Bare det ville gøre underværker for samfundstilstandende og samtidig holde tilstrømingen til rød stue under hårdt pres. Det vil så også betyde, at højtuddannede muslimer ryger fra i dette sociologisk selektionistisk præventive "værdifilter" - ja, men vi ved også, at nogle af de allermest vanvittige og farlige muslimer netop kommer fra de højtuddannedes rækker.

Vi har brug for en ny nationalstærk borgerlighed der evner at sanse kausaliteten i udviklingen i den europæiske politiske virkelighed. Istedet for konservative og liberale har vi brug for nationalkonservative og nationalliberale. Alt andet vil ende med permanentsikrede demokratiske mindretal til blå stue overalt i europa, når vælgerdemografien engang i nærmeste fremtid hælder så voldsomt over til rød stue at det aldrig nogensinde, i resten af civilisationens historie, vil kunne vendes igen.

Efterlyses:

Borgerlige med skyggen af politisk begavelse og bare en SNERT af politisk selvopretholdelsesdrift!

Kilde: