Mega-langt-ude-søforklaring fra Anders Lindemann - om de betalte "demonstranter"

Virkelig morsom læsning i JP

Ikke angivet Ikke angivet,

06/01/2013

Virkelig morsom læsning i JP. Anders Lindemann fra DDR spiller dum så det klodser. Derned 100% opbakning fra DDR-ledelsen til den brave løgner/journalist. (hva gør en løgn fra eller til?)

-  Nordjyskes Lars Løcke:"Jeg spurgte på et tidspunkt direkte Anders Lindemann, om det var DR’s nye form for dokumentar, at man direkte arrangerer det og transporterer folk til stedet," siger Lars Løcke. Anders Lindemann bekræfter, at han var i dialog med bl.a. Lars Løcke, men at han ikke forstod, hvad der blev hentydet.

- Redaktionschef og vært hos Larm Film, Adam Dyrvig Tatt fortæller, at Anders Lindemann under et møde med DR's nyhedsdirektør Ulrik Haagerup, flere DR-redaktører samt direktør Søren Steen Jespersen og Adam Dyrvig Tatt fra Larm Film fredag formiddag gav en anden forklaring.

"Han sagde direkte, at han var bekendt med, at bussen, som demonstranterne kom i, var betalt af DR, men at han lagde det om i sit baghoved, fordi han havde andet at se til," siger Adam Dyrvig Tatt.

"Jeg har afleveret en redegørelse til Ulrik Haagerup, og jeg har fået at vide, at nyhedsledelsen (= Ulrik Haagerup) støtter mig 100 pct.," siger han.