Medvind på cykelstien

Jeg savner i den grad nogen som blidt vil puste danskerne i nakken, og minde dem om hvad grundlaget for et samfund er: Produktion! - og her tænker ...

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

12/11/2009

Jeg savner i den grad nogen som blidt vil puste danskerne i nakken, og minde dem om hvad grundlaget for et samfund er: Produktion! - og her tænker jeg ikke ligefrem på "at hvis jeg klipper dit hår - så klipper jeg dit hår". 

Når man nu hører på det kommunale hylekor synge om, hvor enormt meget der mangler osv. - så kan man som jeg, kun grynte eet: Det bliver meget værre! - og kuren bliver bestemt ikke at skrue op for verdens højeste skattetryk. Det er UNDERLIGT at være vidne til, hvorledes det store flertal af journalister er blevet opdraget til at spørge intetvidnede, dumt, eller blot retorisk med en gammel-socialistisk polsk polkadans om at plukke flere penge fra det ret så flygtige kapitalistike pengetræ.

Tag jer sammen! - Danmark ligger i bunden af OECD mht. vækst - og med den skattepolitik som alle minus LA har rottet sig sammen om bliver det kun værre - også på kommunalt plan.

Det er pinligt at VK i den grad ligger under for O's latterlige krav om at rode med ringeklokken fremfor  at se noget nærmere på i hvilket skattegear et LIBERALT samfund bør køre i!!! Vi kører direkte mod DDR tilstande - altimens Rusland, Indien og Kina drøner indenom via lavere skatter.
 
De vanvittige tanker om, at hvis blot det offentlige bruger flere penge, så skubber det samfundet igang er ikke blot morsom men også dum tankegang - Pengene kan kun komme fra et sted: virksomheder og befolkning. Og tager man fra disse vigtige parter i samfundet så sænker de aktivitet, og dermed skattegrundlag.

Nå men Danmark lærte åbenbart ikke en pind af de 80 år af øst økonomi. Det kan kun blive værre - og især nu da alt håb er ude af V og K.   

Kilde: