Medicinalindustrien er en korrupt mafia, siger dansk professor i ny bog

Medicinal korruption: - Medicinalindustrien er en korrupt mafia og dens business-model lever op til kriteriet for organiseret kriminalitet, skriver...

Klaus K,

03. september 2013

Medicinal korruption: - Medicinalindustrien er en korrupt mafia og dens business-model lever op til kriteriet for organiseret kriminalitet, skriver den danske professor Peter Gøtzsche i en ny bog: Dødelig Medicin & Organiseret Kriminalitet

Bogen er samtidig udkommet på engelsk med titlen: Deadly Medicines & Organized Crime - How Big Pharma Has Corrupted Health Care.

Peter Gøtzsche er ikke hvem som helst. Han er dr. med. samt direktør & stifter af det bredt respekterede Nordic Cochrane Centre på Rigshospitalet. Gøtzsche en kapacitet, der er svær at komme udenom, og hans kritik af medicinalgiganternes metoder henover bogens 456 sider er dræbende.

Fra bogens indledning hedder det: 


"Den vigtigste grund til at vi tager så mange drugs er ikke, at medicinalfirmaerne sælger drugs - det er, at de sælger løgne om drugs. 

Stort set alt, hvad vi ved om medicin er, hvad industrien har valgt at fortælle os og lægerne. Grunden til at patienterne har tillid til deres medicin er, at industrien udnytter den tillid, folk har til lægerne. 

Patienterne er ikke klar over, at selv om deres læge ved en masse om sygdomme og menneskets fysiologi og psykologi, så ved han meget, meget lidt om lægemidler, som ikke er omhyggeligt udtænkt og "klædt ud" af medicinalindustrien.

Hvis du ikke tror på, at systemet er ude af kontrol, så kontakt mig venligst og forklar, hvorfor medicin er den tredje hyppigste dødsårsag."

Medicin er den trediestørste dødsårsag efter hjertesygdom & kræft

Om den danske udgave hedder det fra forlaget ArtPeople: "I den vestlige verden er lægemidler den tredjehyppigste dødsårsag efter hjertesygdomme og kræft. I bogen afslører overlæge og dr. med. Peter Gøtzsche, hvordan den omfattende hasard med patienternes liv foregår i et maskineri, der sætter profitten højere end patienternes liv.

Bogen er en af de heftigste anklager, der er rettet mod medicinalindustrien og dens mange forgreninger i nyere tid. Gøtzsche opfordrer til et radikalt opgør med et behandlingssystem og en industri, der har katastrofale konsekvenser for patienterne, og hvis forretningsmodel er organiseret kriminalitet.

Han dokumenterer de mafia-agtige metoder, som effektivt kører i et spind af intimiderende psykisk vold. Hvis du ikke makker ret, ødelægger vi din karriere, og han viser, hvordan patientens tillid til de lægemidler, lægerne udskriver, er baseret på en livsfarlig illusion om, at de er sikre, fordi de er blevet testet og godkendt."


Bogens engelske kapitel 18 med titlen: "Pushing children into suicide with happy pills" - er tilgængeligt hos det engelske forlag, Radcliffe.

Se også TV2: Hård kritik fra professor: Medicinalindustrien er korrupt


Læs også: Medicinal-sælger: Vi "hjernevaskede" lægerne til at give vores drugs til børn