Mattias Tesfaye slår fast: Mine vælgere er dumme og kan aldrig bryde den sociale arv

Ifølge en Facebook opdatering, med en kommentar til det åbne "Brøleabe" brev til Joachim B

Ikke angivet Ikke angivet,

09/02/2013

Ifølge en Facebook opdatering, med en kommentar til det åbne "Brøleabe" brev til Joachim B. Olsen (http://avisen.dk/blogs/johnnylarsen/broeleaben_38125.aspx), er det Mattias Tesfaye opfattelse af virkelighede, at man kun kan være dum, hvis man er søn af en arbejder, eller sportsmand!
Og det slipper man aldrig ud af, uanset hvad man gør.


Ligeså er man blind og dum, hvis man følger økonomer, vismænd og andre eksperter råd. Mattias går endda så langt som til at kalde den "kloge-åger", som om det er en synd, at sætte sig ind i tingene, verden og virkeligheden og forholde sig til den!


Og det der ryster mig allermest, der er at manden, med hans fantasi verdensbillede komplet uden hold i virkeligheden, har vælgere og fans, der klapper i hænderne, når de hører hans følelsesladede retorik.

Hvis hans holdninger virkelig er sande, så udgør hans position i folketinget en trussel for landets fremtid!

Posten finde på Facebook her (Hvis han da ikke er kommet til fornuft i mellemtiden og har slettet den, eller rettet den i mellemtiden:
https://www.facebook.com/mattias.tesfaye/posts/487444734650343

Derfor har jeg lagt en kopi ind af hans fulde post, så den vil fremstå i sin oprindelige form:

"Kære Joachim Brøchner Olsen - tak for sludderen i baglokalet til Clements debatshow, sidst vi mødtes. Du virker som en flink fyr.

Jeg var en af de få i rød blok, der offentligt bød dit og Thyra Franks folketingskandidatur velkommen. Jeg tænkte, at I havde prøvet noget andet end det sædvanlige ungdomspolitik og statskundskabsstudier, at I ville holde fast i jeres opvækst i arbejdermiljøer - at det ville nuancere budskaberne fra blå blok.

Men du har skuffet mig. Ingen har formået at sparke så meget nedad som dig. At vi er uenige, er en ærlig sag. Men det virker som om, du ønsker at vise resten af den politiske klasse i blå blok, at du skam ikke er dum, selvom du er arbejderknægt og sportsmand. Derfor følger du blindt alle anbefalingerne fra vismandsrapporter, bankøkonomer og andre kloge-åger, men glemmer helt dine egne fra opvæksten hjemme i Aalborg-forstaden.

Men hør her: De fine vil altid grine ad dine proletar-manerer bag din ryg. De kan lugte en arbejder-dreng på kilometers afstand, du bliver aldrig en af dem. Hvis du samtidig klipper navlestrengen til dine rødder, har du intet!

Læs her hvordan en gammel havnearbejder, oplever dit første år som politiker. Det kan du sgu ikke være tilfreds med.

Kan du ikke i det mindste skrive til ham, hvordan du ser på sagen - det har han som minimum fortjent.

Og Joachim. Betragt denne opdatering som ærlig bekymring. Alt det bedste, Mattias"

 

Kilde: