Martin K. Madsen: Julen kom tidligt i år - og du betaler!

Martin K

Claes Kirkeby Theilgaard,

05/12/2019

Martin K. Madsen skriver i et nyt blogindlæg på 180Grader om den nye finanslov. Og den får hårde ord med på vejen:

Mette Frederiksen gav den forleden som Mette Julemand, da finansloven for 2020 blev præsenteret for befolkningen. Regeringens og dens røde støttepartier havde nøje udset sig grupper i samfundet, der skulle tilfredsstilles - pædagoger, miljøfolk, lærere og udlændinge på offentlig forsørgelse. Dermed blev der sagt tak for sidst til de grupper i samfundet, det bragte regeringen til magten, mens almindelige danskere kommer til at betale herfor.

Dette til trods, så har Mette Frederiksen netop forstået, hvad Corydon og Thorning faldt på - man skal sørge for at opprioritere de områder, som det er populært at kære sig om netop nu. Når julemiddagen er på bordet om få uger, så er det kun de meget modige kværulanter, der tør indvende noget til, at der sikres flere pædagoger i 2025 og at klimaet skal have en fremtidsfond. Man har støttet alle karmasagerne og idel lykke vil nu oversvømme samfundet efter denne social-grønne revolution.


Det er næsten som om, at regeringen med sin finanslov lancerer et decideret angreb på individet og det personlige ansvar. Systemet kan ikke lide den måde vi er på, og derfor skal vi laves om via incitamentstyrende afgifter.

Alt det, der får enhver liberal til at vride sig!

Umyndiggørelsens formaninger svæver som en tyk tobaksrøg omkring Christiansborg i disse dage.

Jeg overvejer næsten at genstarte min pokerkarriere - så kunne jeg passende begynde at ryge i samme stund! Ikke fordi, jeg har lyst, men som bekendt stiger lysten, når man får at vide, at man ikke må!