Manu Sareen: Så lad os da tage den folkeafstemning om en moske

"Lad os dog tage udfordringen op og vise DF, at København sagtens kan rumme en stormoské," siger den radikale Manu Sareen

Slettet Bruger,

29/10/2009

"Lad os dog tage udfordringen op og vise DF, at København sagtens kan rumme en stormoské," siger den radikale Manu Sareen.

Dansk Folkeparti i København kræver nu en folkeafstemning om en moske i København. Københavnerne skal have lov til at sige, at de ikke vil have en moske i deres by, mener partiet. Forslaget møder overraskende opbakning fra de Radikales gruppeformand i Københavns Borgerrepræsentation, Manu Sareen, skriver Jyllands-Posten. Han har selv stemt for en lokalplan, som giver mulighed for, at der kan bygges moske i Københavns nordvestkvarter.

"Jeg ved, at København vil mangfoldigheden, og jeg er træt af Dansk Folkepartis symbolpolitik. Lad os dog tage udfordringen op og vise DF, at København sagtens kan rumme en stormoské," siger Manu Sareen til Jyllands-Posten.

Manden bag forslaget er medlem af Borgerrepræsentationen og næstformand for Dansk Folkepartis landsorganisation Carl Christian Ebbesen.

"Spørgsmålet om stormoskéer er så væsentligt, at københavnerne skal have lov til at tage stilling. Det skal ikke afgøres i Borgerrepræsentationen," siger han til Jyllands-Posten og fortsætter: "Jeg er ikke overbevist om, at københavnerne er klar til at ændre bybilledet så meget, som opførslen af stormoskéer vil. Jeg har i hvert fald den klare holdning, at islam skal fylde mindre og ikke mere."

[email protected]

Kilde: