mandens kønsrolle er ond siger RUC han skal være i pigernes rolle for at være god

1968 'It is just another limitation' sagde man om alt og her menes de gamle kønsroller - de jages for magt stadigvæk RUC er "objektiv" om det, de ...

Ikke angivet Ikke angivet,

20/01/2011

1968 'It is just another limitation' sagde man om alt og her menes de gamle kønsroller - de jages for magt stadigvæk

RUC er "objektiv" om det, de guider det med ondt altså mandens kønsrolle, men ellers skal han være i pigernes rolle for at være god.

Kenneth siger

Mænd: Videnssamfundets taberrøve

- Man skal være bekymret, også ud fra den viden, at overflødige mænd er mere farlige og destruktive for samfundet, end kvinder er, siger Reinicke.

http://www.ruc.dk/om-universitetet/nyhedsportal/vis/article/maend-videnssamfundets-taber er manden?

Forskellen er Schur og McKinney Møller. National Schur er en tæge, der har suget sig til milliardær af danskerne. Møller har taget et kæmpe stort slag i det globale rum og vundet flere penge i fair fight med giganter. Han er netværksmand af en anden type. Schur læser ikke Mattæus Kapitel 13 som Møller, der har givet sig selv helt fair 100 gange i gen og måske endda lidt for masser af skat, vi bør hellere lave skoler, der laver én Hr. Møller mere af nogle af hans skattepenge!!!! men vi har ikke brug for flere Fritz-typer, der er en forskel på Schur og Møller guld, Schur af en tæge. Schur er nationalist, i lige mandslinje indvandret fra Flensburg siden 1846, her Senior og Junior Købmandsslægt, så tæt, så fint, Dansant altid heddet det samme og milliardær, skriver Cordua erhvervsbloggen skal nok vise dig det. Høstfolk er engle, men ikke Senior og Junior, så kun Junior.

Rhetoric professor Kahn har foreslået at ændre historien om Machiavellisme, defineret hovedsagelig i England, ved at hævde, at synspunkter af Machiavelli, som den diabolske Machiavelli og Totaler STAAT scholar, interesseret i forholdene i de facto politisk magt, ikke udelukker hinanden. Tværtimod, de repræsenterer to muligheder, to aspekter af Machiavelli retorisk politik. Deres sameksistens skyldes til dels Machiavellis forkærlighed for den traditionelle retoriske argumentation i utramque partem, som gør det muligt at underholde begge sider af et spørgsmål (overtalelse / tvang, god / ond, osv.) og kan derfor bruges moralsk eller umoralsk af interesse på samme tid. Sådan her:

[1] Fritz Schur er sjette generation af en dansk købmandsslægt. Handelshuset, der i dag hedder ”Fritz Schur Consumer Group”, blev i 1846 startet af tipoldefaderen, der også hed Fritz Schur, som indvandrede til Horsens fra Flensborg. Fritz Schurs forfædre i lige mandslinje har oftest heddet det samme, nemlig Fritz Schur minder lidt om Medici i Firenze i gamle dage. Fritz Schur er derfor også af dele af pressen blevet kritiseret, at han som Foghs ven scorer kassen, fordi regeringen har udpeget ham til at sidde i store offentligt ejede selskabers bestyrelser, så som Postdanmark og DONG Energy. Imidlertid har erhvervsmanden med rette kunnet pege på, at de tidligere socialdemokratisk ledede regeringer faktisk i endnu højere grad benyttede sig af hans talenter, da de også udpegede ham til en stribe offentligt ejede selskabers bestyrelser. Schurs netværk tæller da også socialdemokratiske toppolitikere som den nu afdøde Svend Auken og Mogens Lykketoft.

http://erhvervsbloggen.blogspot.com/2007/04/netvrkskongen-fritz-schur.html

Kilde: