Magthavernes godhed, bliver Danmarks undergang.

Fremragende kommentar til anden artikel jeg synes fortjener større publikum

Ikke angivet Ikke angivet,

13/03/2016

Fremragende kommentar til anden artikel jeg synes fortjener større publikum. Kommentaren er skrevet på Uriasposten af "der Adler"

____________________________

 

Hvad angår muslimer og dermed også islam, og de derved følgende problemer som de er årsag til, på det omgivende samfund, så er der kun dette at sige. Det er ikke længere en humanitær, men en kirurgisk opgave. Man bør i egen interesse foretage nogle snit, og det ganske radikalt. Ellers vil Europa, og det vi i vesten står for, gå til grunde, som følge af den islamske sygdom. Vi kan ved selvsyn konstatere, at islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt.


For mig at se, er der mere tale om et klinisk end et socialt anliggende, derfor må den islamske/muslimske erodering af samfundet elimineres. Gutmenschen foregøjler den ”almindelige” dansker, at muslimernes selvskabte problemer er ”socialt” betinget, så hvis man hopper på den galej, så må det betegnes som et kulturbetinget socialt problem. Den ”kultur” der skaber problemerne, hedder islam. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et. En ting er der rigeligt af i den muslimske verden, og det er et had, had og atter had mod anderledes tænkende, især vesterlændinge. De hiver tilsyneladende deres mishagsytringer op fra hadets kar, der syntes at være uden bund.
Så kan det vist ikke siges tydeligere.


Muslimer ynder at betegne islam som fredens, kærlighedens, tolerancens og frivillighedens religion. Denne påstand må helt klart betegnes som falsk varebetegnelse, eller skal vi sige, en megaløgn så det basker.


Mange muslimer skaber situationer for etniske danskere, ved åbenlyse provokationer, for så efterfølgende at få afløb for deres voldshandlinger, med begrundelsen at de føler sig krænket!
Er der ikke det ene, så skal man nok finde noget andet. Man kan nu engang ikke stoppe munden på en muslim, ved at opfylde hans urimelige krav. Det svarer til, hvis man kaster benzin på et bål.


Man sidder tilbage og tænker, at rigtig mange muslimer må være født med et gen, der gør dem evigt utilpassede, uanset hvor de slår sig ned. Muslimerne burde kaste krænkelsesfilosofiens åg af sig, få hænderne op af lommen, og så tage fat, for at bidrage til den fælles kasse. Her må jeg sige, at min venligheds bank er gået fallit.
Men her skal man nok ikke forvente så meget. Man får i årevis penge ind af døren, og slår det ikke til, kan man supplere med diverse kriminelle aktiviteter. I den retning, der har mange muslimer fabelagtige kompetancer.

Vores politikere, der er løbedrenge for usselheden, er blevet sekunderet af de tomhjernede gutmenschen, har været mere end villige til at gavne de fremmede på bekostning af egen befolkning, som de har gjort til hoveri bonde under ridefogedens pisk. Det er vist aldrig set før i historien, at magthavere/potentater fravælger egen etnisk befolkning, til fordel fra udefrakommende.

Vi har kæmpet og kæmper for, at snart sagt ethvert folk skal have deres eget land. Hvorfor skal vi danskere så finde os i, at det er gæsterne der fortæller værten hvor bordet skal stå?
Denne plet jord som vi kalder Danmark, har vi en tusindårig ret til. Det har vi i kraft af de mange generationer der var før os, for de har møjsommeligt pløjet jorden, stillet op når landet blev truet udefra, og vi deres efterkommere, skal tage vare på denne kostbare arv, i stedet for at indforskrive hundrede tusinder at ikke arbejsduelige mennesker fra en fjern ”kultur”, der på sigt ikke vil os det godt.


For mig er det helt ubegribeligt og hjernedødt. Det grænser til landsforræderi

Danmarks stabilitet og homoginitet er de sidste 40 år kastet i grams af en forkælet generation, som nødvendigheden aldrig havde tvunget til at tænke i konsekvenser, men som hyldede det nemme, det smarte, det hurtige. Den forkælede generation, er efterbyrden fra 1968. Det har afstedkommet, at også Danmark bliver erobret og eroderer indefra, af denne fremmedartede, orientalske magt, under hvilken nationaliteten gradvis har mistet sit indhold og gjort den nordiske ånd hjemløs i sit fædreland. For nu at kalde en spade for en spade, så må jeg sige, at mellem os danskere/vesterlændinge og muslimer, er der en så fundamental modsætning som ikke kan løses af fredelig vej. Enten undergraver de os fuldstændigt, eller vi må stække vingerne ved lovindgreb, eventuelt love med tilbagevirkende kraft, det er jo set før i Danmark.

Når det gælder Danmarks overlevelse, så hjælper det ikke at være sart. Som tidligere FN-soldat må jeg sige, at tilværelsen ved fronten kræver handling. Hvis udviklingen fortsætter som den har gjort de sidste 40 år, så er der kun den nødtvungne vej tilbage: Det private iniativ, for tilværelsen ved en frontlinie kræver aktiv handling, hvis man ikke selv vil gå under. Det kan også koges ned til DEM ELLER OS.

De moderne danskere har taget skade på krop og sjæl, og roder viljeløst rundt i gulvhøjde med deres sutteklude, medens de lapper X-Factor, Den Store Bagedyst, Singleliv, De unge Mødre og Vild med dans i sig.

Deres infantile væsen passer i grunden perfekt til folketingets sandkasselege. Den typiske vælger og den typiske politiker er to sider af samme åndløse sag. Stupiditeten og idiotien har sejret ad helvede til. Danskerne er blevet til duknakkede slavesjæle, som kun går op i TV-mediets underlødige underholdnings udsendelser eller travlt optaget af selfie.

Hvis folk vil være hamre og ikke armbolte, gør de klogt i at stole på sig selv, bruge den almindelige sunde fornuft og dømmekraft, tænke selv og ikke fæste lid til hvad som helst, og slet ikke fra politikere eller såkaldte eksperter, for så er det man skal være på vagt og agtpågivende. Danskerne skylder sig selv at være fri hamre og ikke ufri armbolte.


Er vikingeånden og frimandstanken virkelig død og borte i Danmark? Er der kun trællesind, småmandssind, plathed, tarvelighed og uforpligtende underholdning tilbage?
Viljen til sejr, skal altid være større end frygten for nederlag.

Som de gamle sagde: ”Man tigger ikke om sin ret, for sin ret kæmper man.

KÆMP FOR DANMARK

Kommentar by der Adler — 12. marts 2016 @ 16:15