Lord Monckton kæmper modigt videre - imod Co2 pengemaskinen !

Personligt finder jeg det utroligt opløftende at der stadigt findes mennesker som Lord Monckton, der tør tage kampen op imod systemerne

Ikke angivet Ikke angivet,

10/09/2011

Personligt finder jeg det utroligt opløftende at der stadigt findes mennesker som Lord Monckton, der tør tage kampen op imod systemerne. 

Han vinder klart diskusionen i denne debat - hvorfor ? 

Fordi han brænder for en sag hvor han bekæmper en verdensomspændende intellektuel klike,  der siden 1960 (under dække af alverdens smarte 'grønne' betegnelser) har kæmpet for at finde smarte måder at skaffe sig indtægter på.  

Det store scoop for disse 'frelste kredse' (hvor Radikale hele vejen her i Danmark har været bannerførere for de mange nye kreative 'grønne' afgifter) - var da man hittede på Co2 afgiften.  Her kunne man 'på en og samme tid' - gå efter at beskatte alle den vestlige verdens store industrier - som jo naturligvis alle bruger store mængder brændstof og energi for at producere.

Der er al mulig grund til at beundre og være taknemlige for at der findes mennesker som en Lord Monckton - der kæmper for fuld kraft for at afsløre dette uhyrlige bedrag - som allerede har kostet den vestlige verden utrolige summer i afgifter.

Og at han dermed samtidigt kommer til at udgøre en af de sidste forsvarslinier for millioner af minearbejdere rundt i verden, det viser jo bare hvor vanvittigt betydningsfuld - denne sag er - for vores alle sammens fremtid.