Lån penge

Lån penge I banken eller køb på afbetaling? Jeg hørte lige en radioudsendelse der stillede spørgsmålstegn ved køb på afbetaling

Ikke angivet Ikke angivet,

01/03/2016

Lån penge I banken eller køb på afbetaling? Jeg hørte lige en radioudsendelse der stillede spørgsmålstegn ved køb på afbetaling. Leasy har faktisk et rigtig god tilbud til dig! Køb et fjernsyn og betal for 2.

Ja den er god nok når du køber et fjernsyn hos leasy ender du tit med at betale det dobbelte af hvad det reelt koster. Mange kigger på den månedtlige ydelse og læser ikke alt det med småt. Det er selvfølgelig op til folk selv hvad de bruger deres penge til, men jeg mener at der er mange der bliver fanget i et hul de ikke kan grave sig op af.

Problemet som jeg ser det er den måde Leasy håndterer deres daglige "kåneforretning". Søger du et Leasy lån, Fokuslån eller et DER lån, bliver du med sandsynlighed ringet op af en "fræk" sælger der lige spørger dig om hvad du skal bruge pengene til. Derefter fortæller den flinke sælger jo lige at der jo rent faktisk er en mulighed for at "Peter" lige kan komme forbi med et fjernsyn, IPAD eller hvilken somhelst elektronisk gode de tilbyder. De skaber derved ofte et behov der reelt ikke er tilstede og der er mange der falder i Leasyfælden.

Leasy er dog langt fra de værste spillere på det danske lånemarked. Faktisk er der over 20 forskellige låneudbydere på det Danske marked og der er en håndfuld der i min bedste overbevisning ikke er en døjt bedre end Hells Angels og andre lånehajer. Renter på op mod 2000% ÅOP, er squ mere end bare uanmindelig urimeligt. Vivus.dk kvikautomaten og Netkredit er helt klart de værste da de lokker svage sjæle med såkaldte "gratis lån". Det er de i teorien også, men efter 30 dage klapper fælden og mange ender med at skylde sindsygt mange penge til ingenting. Forbrugerstyrelsen har anbefalet at der skal indføres en "cooling off" periode så man ikke kan have kontanter på kontoen med det samme. 24 timer hvor kunden skal kontakte låneudbyderen selv for at gennemføre lånet.(Se rapporten lige her) Skal der virkelig en rød regering til før vi kan komme disse skruppelløse låneudbydere til livs?

Kilde: