Ligger politiets sympati hos de islamiske foreninger?

Politiet har meddelt direktøren for den sorte diamant at de ikke ser noget sikkerhedsproblem i Hizb-ut Tahrirs møde

kongkret Ikke angivet,

18/01/2011

Politiet har meddelt direktøren for den sorte diamant at de ikke ser noget sikkerhedsproblem i Hizb-ut Tahrirs møde. Det kan være meget rigtigt - problemet er, at politiet konsekvent påtager sig den modsatte holdning, når ikke-islamiske grupper eller foreninger vil holde demonstration mod noget islamisk.

SÅ er det pludselig et stort problem og politiet nedlægger forbud mod demonstationen. Det er sket utallige gange for f.eks. Den Danske Forening (som sjældent kunne få lov til at låne kommunale lokaler) og Stop Islamiseringen Af Danmark. Disse foreninger består stort set kun af ældre fredelige demokratiske borgere, som verbalt sætter sig imod fascistiske ideologier, det være sig rød, sort eller islamisk. Venstrefløjen har i årtier dæmoniseret disse ikke-røde foreninger og det støtter politiet lydigt.

Politiet går åbenbart konsekvent islams ærinde. Det skyldes formentligt presset fra politisk korrekte politikere og politiledelse. Min tillid til politiet er langsomt forduftet de seneste årtier. Og det føles besynderligt, da jeg siden barnsben har opfattet mig selv som samfundets og dets institutioners støtte.

Kilde: