Ligestilling Trumfer Teologi

Overskriften er hverken min personlige programerklæring, eller mit bud på et argumenternes hieraki

Ikke angivet Ikke angivet,

08/10/2011

Overskriften er hverken min personlige programerklæring, eller mit bud på et argumenternes hieraki.

Nej, overskriften er Katrine Winkel Holms anklage mod Manu Sareen, kirkeministeren “der gør grin med alt, hvad der står i skrift og bekendelse.”

…og for at skære ændringen ud i pap


“…og for at skære ændringen ud i pap skifter kirkeministeriet navn efter indholdet: Ligestilling trumfer teologi, derfor hedder det nu Ligestillings- og kirkeministeriet.”

Hvilken ændring er det, som Katrine Winkel Holm har set sig uenig på?

Regeringen har skabt et helt nyt fænomen, som hedder homoseksualitet.

Homoseksu-a-hva’-for-en-fisk? hører jeg læseren spørge. Wikipedia har allerede en artikel om emnet, så derfor nøjes jeg på denne blog med at gengive Winkel Holms skabelsesberetning:

For første gang optræder ord som »kønsneutral ægteskabslovgivning« og »medmødre« i et regeringsgrundlag. Hvad er en medmor?

…regeringens ”medmor” er fremtid. Ikke alene har man med et trylleslag skabt hende ex nihilo - man vil også give hende de rettigheder, hun fortjener.

…vupti, det utrolige er sket: Barnet har to mødre. [...] I sandhed historisk: Regeringen har konstrueret en helt ny kønsneutral familie: Mor, medmor og børn. Statsfabrikeret faderløshed.

Rød Blok har simpelthen skabt, fabrikeret og konstrueret (med vupti og trylleslag) en samlivsform ud af ingenting. Man skaber ikke alene et unødvendigt supplement til kernefamilien, man tildeler også det selvskabte fænomen rettigheder. Ligestilling har i sandhed trumfet teologi.

<Irony off>


Homoseksualitet og stræben efter reproduktion er naturlige fænomener. Det hænder at disse to naturlige fænomener forekommer i det samme væsen, og det kan føre til at homoseksuelle bliver forældre. Det er ikke en virkelighed, som regeringen italesætter, konstruerer eller fremmaner. Det er en virkelighed, som i det liberale demokrati bare er.

I et liberalt demokrati kan magthaverne vælge at ligestille homoseksuelle i forhold til borgernes negative rettigheder (Blå Blok), eller i forhold til både de negative og de positive rettigheder (Rød Blok). I det øjeblik at borgernes negative rettigheder er sikret, så vil en delmængde af de homoseksuelle begynde at danne familier.

Det gjorde de under Blå Blok, og det vil de fortsætte med at gøre, når Blå Blok før eller senere bliver genvalgt.

Men denne gang har vi altså valgt en regering, som lader ligestilling trumfe teologi.

Det betyder ikke at regeringen skaber homoseksuelle forældre. Det betyder at regeringen ligestiller de homoseksuelle forældre, som allerede er og som uanset hvad ville komme, med de heteroseksuelle forældre.

They were already here… They were already queer… Get used to it!