Licensgestapo bruger ny inddrivelsesmetode

Licenssvinene bruger en ny inddrivelsesmetode, i stedet for at møde op på adressen - er de blevet magelige på deres gamle dage, nu ringer de rundt ...

Trine Ikke angivet,

06/01/2010

Licenssvinene bruger en ny inddrivelsesmetode, i stedet for at møde op på adressen - er de blevet magelige på deres gamle dage, nu ringer de rundt til folk i stedet for. "Er det en fejl, der ikke er registeret et tv-apperat eller en radiomodtager på denne adresse?" bliver der spurgt til i telefonen.

"Nej, det er ikke en fejl - tværtimod..."

For lige at sikre sig, at ingen er i tvivl, så er reglerne omkring licens indrettet på en sådan måde, at alle som ejer eller bare låner et apparat med signal-modtager-funktion skal betale licens. Også selvom man ikke bruger det, eller i hvert fald ikke modtager noget fra Danmarks Radio. Bare man ejer en mobiltelefon med mulighed for at gå på nettet eller høre radio, så skal man betale medielicens. Systemet er efterhånden indrettet til at man skal bo i en jordhule for at undgå at betale til det fælles stats tv.

Licens, er som at betale abonnement på en avis, du aldrig har bestilt, men ikke kan blive fritaget fra. Licensen er vel Danmarks største bondefangeri, og et absolut brud på enhver borgers frie valg!

Det kunne aldrig falde mig ind at betale til den anordning!

DR har oprettet et anmelderkorps – hjemme hos os kalder vi det licensgestapo. Licensgestapo har til opgave at lege vindueskiggere og nu også telefonopringere for at inkassere penge fra ganske almindelige borgere, der ikke ønsker at bidrage, så staten kan sende stats tv. 

På vores matrikel vil licensgestapo ikke komme langt – læs en manual hvordan mediepolitiet bliver tacklet her på matriklen - http://www.skattetryk.dk/2007/10/18/brev-fra-mediepolitiet/

Kun politiet og skat har ret til at bryde privatlivets fred og påkræve adgang til privatboligen. I så fald skal de enten besidde en dommerkendelse eller have en begrundet mistanke om en akut kriminel/strafbar handling. Licens-opkræveren har ingen rettigheder til at kræve adgang til din bolig. Hvis licenssvinet vil bevise, at du har et modtagerapparat, må han kontakte politiet. Så skal politiet anskaffe en dommerkendelse og ledsage licenssvinet i hans bevisførelse. Lad os håbe, at politiet har andet at foretage sig end at stå i ledtog med licensgestapo.

Hele dette gennemrådne licenssystem må simpelthen forvandles. Skal vi virkelig have en flok uduelige vindueskiggere, mediepoliti, licensgestapo, telefonstikkere etc. rendende rundt, og opkræve afgifter for et hvermandseje i år 2010?

De statsfinansierede tv-kanaler må lære at klare sig på markedsvilkår.

Kilde: