Liberal Alliance = Voldsom politisk uansvarlighed og suicidal-ideologi

Over 1700(!) udpræget islamisk sindssyge palæstinazier - og derfor at betragte som totalitært sindede frihedshadere - har nu fået opholdstilladelse...

Jacques dÃ,

22/12/2011

Over 1700(!) udpræget islamisk sindssyge palæstinazier - og derfor at betragte som totalitært sindede frihedshadere - har nu fået opholdstilladelse I Danmark med LA's komplet irrationelle og selvopretholdelsesdrifts-blottede accept - og det er med god sandsynlighed baseret på massiv lodret løgn for langt størstedelen af ansøgernes vedkommende.

Lad os se: hvordan var det lige at det gik med de 321 palæstinazier der fik opholdstilladelse efter kirkebesættelsen i ´92?

Da man opgjorde det i 2005 og 2009 var tre ud af fire stadig på offentlig forsørgelse og hver femte sågar idømt fængselsdomme. Det kom også frem, at alle på nær 9 (skide ni!) havde været på ferie i Libanon eller Syrien under asylbehandlingen, ligesom det også blev blotlagt at 56 pct. af efterkommerne havde været involveret i kriminalitet. Derudover er de blevet til over - hold nu fast - 22.000 stk. idag.

Tak for det!

Rød logik: Når noget ikke virker, så skal man bare have endu mere af nøjagtig det samme, så virker det endu bedre. Og endu-endu bedre: LA' kan ikke få sig selv til at stoppe totalitærtsindet islamisk masseindvandring bestående af åndeligt tilbagestående indavlspsykopater der værdimæssigt stort set er anti-tesen til alle LA's egne politiske kerneværdier og menneskesyn og som stemmer derefter, så snart de kan komme til det - altså, rødt.

 

Disse mennesker har forudgående stort set ikke bidraget med en skid til samfundet og samtidig fjerner man kontanthjælpsloftet og starthjælpen. Med andre ord: Venstrefløjen tilgodeser IGEN overførselsflertallets og diverse psykotiske koransoldaters behov med A-N-D-R-E menneskers penge for at sikre fremtidig politisk opbakning til sig selv på det betalende mindretals bekostning.

 

Længe leve demokraturet!

  

Når man tænker på, hvad de første 321 indtil videre har kostet os, hvad så med de over 1700 vi bliver pladret til med nu?!?! Bare alt det indavlsretarderede afkom de popper ud, hvis efterfølgende specialbehandling i systemet - som jeg og andre privatansatte skal betale - koster en formue? Men selvfølgelig: Det giver jo fornyet beskæftigelse til en lang række statsansatte terapeuter. Man skaber med andre ord efterspørgslen for sig selv og skider hul i begrebet samfundssind.

 

Fremtiden er ikke "artig-Olfert"; det konventions-følgagtige socialliberale Liberal Alliance, det dør vi simpelthen af. Fremtiden er nationalliberal. Ingen anden politisk tænkemåde har svaret. Vi mangler simpelthen en dansk Nigel Farage eller en Wiilders til at perspektivere tingene korrekt i et klart og tydeligt sprog og levere det rungende: "FUCK OFF, vi er kolde!!!" - der skal til!

 

Denne samfundsudvikling er totalt vanvittig.

Kilde: