Leversygdom, tandudtrækning og Islam

På Facebook havde en af mine amerikanske forbindelser lagt følgende post ud: Jeg ledte efter leversygdomme og tandudtrækning

Henrik Gøtke,

09/03/2010

På Facebook havde en af mine amerikanske forbindelser lagt følgende post ud:

Jeg ledte efter leversygdomme og tandudtrækning. Tandlægen var en muslim, der promoverede Islam midt i tandlæge informationen.

Jeg ledte efter tand emner omkring leversygdom patienter. På www.dental-care.speakasp.net fandt jeg informationer om leversygdom og tandudtrækning. Jeg lagde en kommentar om de islamiske informationer skrevet med grønne bogstaver midt i informationerne om tænder, som jeg kiggede på.

Hans erklæring om Islam er som følger med grønne bogstaver på en sort og hvid side: “Before Judgement you have to collect Knowledge, Get a closer look to Islam”. Jeg klikkede på den, og det var en slags konveter til Islam/blive muslim side. Så nu hvor jeg er, den jeg er, så sendte jeg ham en kommentar om min manglende billigelse af hans Islam sludder, når jeg leder efter informationer om tænder for Tommy. Dette er hans svar:

Hej min ven

Først tak fordi du er aktiv, og siger din mening. Jeg er sikker på, at der findes mange læsere af min blog, der tænker på samme måde som du gør, men de har aldrig kommenteret, så jeg sætter pris på din aktivitet.

Tillad mig venligst at svare på nogle af dine ord. Og husk mine ord om artiklen “du bør have kvalificeret kundskab, før du dømmer noget”, så vær venligst tålmodig.

Du siger:

“Intet andet end død, ødelæggelse og fattigdom, hvor end islam viser sig”.

1. Islam begyndte for 1440 år siden, og den islamiske nation var en af de mest magtfulde, ærlige, videnskabeligt avancerede og rige nationer på jorden i omkring 1200 af de 1400 år.

2. Vi stagnerede kun efter vore lande blev besat af Stor Britannien og Frankrig, og du bør spørge mig hvorfor?

Fordi i alle de år de besatte vore lande, ødelagde de vort uddannelsessystem, industri og sundhedsvæsen, for at gøre alle folk som dyr, som skal adlyde deres herrer og arbejde i marken for at brødføde herrerne i Europa.

3. Og den vigtigste pointe her: Islam er et fuldt livssystem. Vi er beordrede til at anvende Islam i alle dele af vore liv, og gud informerede os med generelle regler om, at vi skal følge denne for at bygge sunde nationer og personer. Selvfølgelig har vi når somhelst vide friheder til at tilpasse vores religion til vore behov , men der findes også overordnede regler i det personlige liv, politik, styre, økonomi og endog børneopdragelse.

Hvis vi i hele vores historie havde holdt os til til disse islamiske regler, ville vi udvikle os og dominere, men hvis vi lod være, ville vi stagnere, som i vore dage. Eksempelvis byggede profeten Muhammed på meget kort tid (200-300 år) en stor nation, der rakte den halve verden rundt, da muslimerne holdt sig til reglerne.

Men med tiden lykkedes det Islam´s fjenders besættelse af begrænse islam i moskeer, og isolere Islam fra andre aspekter af livet, fordi de vidste, at hvis Islam blev fuldt anvendt, ville de tabe fuldstændigt, og Islam ville dominere.

Til sidst: Islam er ikke bin Laden. Jeg er uenig i, hvad han gjorde. De fleste muslimer er imod at angribe civile, selvom deres lande besætter vore lande.

Du sagde:

“Miskrediterer ligesom dine tandlægeråd, når du lige midt i din artikel prøver at promovere Islam; bemærk de grønne bogstaver; Jeg er ked af det, men islamiseringen af Amerika er værre end enhver tandpine. De burde virkeligt skamme dem Dr. Galal”.

Det er ikke tilladt for mig at tvinge nogen til at blive muslim. At blive muslim er dit frie valg, men som menneske bør jeg vejlede folk til hvad jeg mener er den gode brugbare ting, så jeg beder dig bare om at læse og forstå Islam, og så er det din afgørelse, om du vil være muslim eller ej. Jeg får ikke nogen penge, hvis du bliver muslim. Jeg udtrykker bar mine tanker, og du har din hjerne til at tænke og vælge.

Til sidst; Hvis du ønsker at diskutere noget om Islam, vil jeg med glæde svare dig på en logisk og respektfuld måde.

Her er en berømt amerikaner, der blev muslim, som taler logisk om Islam.

http://www.islamtomorrow.com/

Mine bedste ønsker for dig

Kilde: