Lene forsøger at tørre DF kritik af på Løkke!

På News har Lene Espersen idag, forsøgt at forklare sin vrede over DF kritik af hende, med at vreden kun er rettet mod DF´s kritik af Lars Løkke - ...

Isabella Balkert,

09/04/2010

På News har Lene Espersen idag, forsøgt at forklare sin vrede over DF kritik af hende, med at vreden kun er rettet mod DF´s kritik af Lars Løkke - Selvom vi alle sammen har set at JP har illustreret sine midtersider med Thulesen Dahl, der med to enorme grydelåg, forsøget at vække den sovende Lene Espersen.

På spørgsmålet om hun ville vælge anderledes idag, hvis hun fik en invitation til Canada, siger Lene Espersen, helt overraskende, at hun, som udenrigsminister, helst vil bruge mest mulig tid i folketingssalen??!!, men at hendes kalender allerede er fuld med møder i udlandet og at hun vil tage til Canada hvis hun bliver inviteret igen - Men så kommer hun til den altafgørende prioritet og det er at hendes børn skal passe skolen og det betyder så at hun ikke kan passe sit job i børnenes skoleferier eller hvad?

Hallo! Det bliver værre og værre og helt åbenbart hvorfor det har været svært for Lene Espersen at slå igennem som leder af det Konservative folkeparti, men nu er det så også helt klart at hun magter hverken diplomatiets kunst eller evnen til at sige det rigtige når mikrofonerne peger på hende og kræver svar.

Derfor må vi idag konkludere at det nye ministerhold ikke henrykker - Lene Espersen har ikke format til at bestride hverken den ene eller den anden ministerpost og det bliver da helt galt når hun skal bestride to ministerembeder samtidig - For slet ikke at tale om den mor rolle hun også er bundet til og gerne vil udføre som en første prioritet.

Vi ser som med Margrethe Vestager, at en køn pige der hele tiden roser sin partileder og har viljen til at komme helt til tops i politik - Havner på en fremtrædende plads i sit parti, på grund af den afgående partileders velvilje, selvom det er en post hun ikke selv kan magte. Og vi ser igen, igen, hvor dårlig en idé det er at udnævne kronprinser og kronprinsesser i et parti, frem for at lade den mest oplagte og kapable person i partiet kæmpe sig til en ledelsespost.

Hun har ikke på sine tidligere poster vist at hun var kvinde for sin hat, og faktum er at man ikke kan  game sig igennem politik til evig tid.
Det værste er imidlertid at hun heller ikke evner at se at hun har gjort i nælderne ved at melde afbud til Hillary Clinton og at hun heller ikke evner at tage imod kritik med den ydmyghed der ville have klædt hende og især fået os andre til at forestille os at hun har hørt og forstået hvorfor kritikken af hende opstod.

Kilde: