Lauritz.com udøver berufsverbot, stigmatiserer og pariagør Kurt Westergaard.

Og det kan man selvfølgelig aldrig have respekt for

Isabella Balkert,

20/01/2010

Og det kan man selvfølgelig aldrig have respekt for. Det tåbelige forsvar for beslutningen og den løftede pegefinger mod ytringsfriheden fra Lauritz.com´s talskvinde var da også så politiserende og  og selvgratulerende - At jeg blev endnu mere irriteret og vred på på Lauritz.com.

Der har været givet udtryk for at Lauritz.com må have lov til at sige Nej Tak til Kurt Westergaards tegning, og retten har de selvfølgelig men det gør ikke at man ikke også kan være kritisk over for grundlaget for den beslutning, som jeg reelt finder uforståelig.
Jeg tror ikke Lauritz.com overhovedet ville have fået problemer af nogen art, hvis de havde valgt at sælge den dejlige akvarel til fordel for jordskælvsofrene på Haiti. At Bruun Rasmusssen melder sig på banen og undsiger Laurizt.com er således en befriende dejlig udmelding, fordi de netop også peger på at de ikke kan se problemet i forhold til en tegning der er fuldkommen apolitisk på alle måder.

Det værste ved hele sagen og Lauritz.coms afvisning af Kurt Westergaards frodige og dejlige akvarel er at et kendt auktionshus med sin afvisning og begrundelsen for afvisningen, igangsætter en stigmatisering, udelukkelse og berufsverbot af alt hvad Kurt Westergaard producerer som kunstner - Og ikke mindst Kurt Westergaard som person - Og det bør forsvarlige politikere selvfølgelig sige fra over for.Lige som alle politikere selvfølgelig bør sige fra over for firmaet der forsøget at pariagøre  og boycutte en hvilken som helst enkelperson i Danmark der ikke har gjort noget ulovligt.

Kurt Westergaard har blandt andre kunstneriske udtryk, skabt en karikatur over islamismen der er så afslørende og genial at den sidder lige i skabet. Det må man da tage hatten af for - I stedet opfører en del mennesker sig som om det stadig er legalt at udøve hekse og troldkarle forfølgelse i Danmark med en dæmonisering af Kurt Westergaard, der selvretfærdigt peger på at det er helt korrekt af udelukke ham fra at blive klippet, donere penge til Haiti der har brug for hver en krone vi skan stampe op af jorden - Og så har han selvfølgelig lov til at udøve og og tjene penge på sit håndværk

Med alle de groteske trusler og det voldelige overgreb han har været ude for i sit hus, burde vi alle stille op for Kurt Westergaard for han bør have ros og opbakning fra alle danskere og muslimer for at have peget kvalificeret på islamismens grelle ansigt. - Dem der ikke kan forstå det og straffer Kurt Westergaard på den ene eller den anden måde - Eller udelukker ham fra fællesskabet - Går efter min mening Islamismens og terroristernes ærinde  og det kan jeg kun føle afsky for, og hvis man er sådan en kylling at man ikke kan sige fra over for Islamismen så kan man i det mindste holde lav profil med sin fejhed.

At Anders Samuelsen går i rette med politikere der stiller op i forhold til en dansker man forsøger at gøre til paria og udelukke fra fællesskabet - Det tager jeg i den grad afstand fra. Hvorfor Anders Samuelsen ikke bare fremkommer med sin dumme holdning i forhold til andre politikere i stedet for at skose de politikere der bakker op om den dansker man forsøger at udelukke fra fællesskabet - Det gør at jeg mener vi overhovedet ikke har brug for Anders Samuelsen eller Ny Alliance i Dansk Politik, for det er en skammelig optræden.

Ellers kan jeg kun opfordre til at man boycutter Laurits.com på baggrund af deres boycut mod Kurt Westergaard - Så kan de lære det. Der er andre online Auktionshuse i Danmark. Bruun Rasmussen er et af dem.

Jeg glæder mig over at flere kunstnere allerede har meldt sig ind i Kunstnere mod Selvcencur - De har jeg også selv. Det er i den grad på tide at man siger fra over for den snigende islamisering der forsøger at binde os på hånd og mund, og Erik Guldager hos Galleri Draupner, viser os vejen frem imod den stadig mere udbredte mundkurv og de kunstneriske håndlænker.

Kilde: