LAU til Qvortrup: Find hatten frem!

Som gammel spindoktor må Henrik Qvortrup vide, at man skal tænke sig om, før man åbner munden

Emil Lykke Jensen,

14/04/2010

Som gammel spindoktor må Henrik Qvortrup vide, at man skal tænke sig om, før man åbner munden. Ny meningsmåling giver Liberal Alliance 2,3 % af stemmerne, hvis der var valg i morgen. Mens det liberale Danmark klapper i hænderne, ser det ud til, at Qvortrup kommer til at æde sine ord – og en hat.

Ifølge en spritny meningsmåling i MetroXpress er Liberal Alliance også at finde i Folketinget, var der valg i morgen. 2,3 % af stemmerne sender Danmarks eneste liberale parti ind i spillet om magten. Anders Samuelsen har gjort landes politiske kommentatorer, orakler og spåkoner til skamme. Bedst symboliseret ved Henrik Qvortrup, der lovede at han offentligt vil indtage en hat, hvis det skulle lykkes partiet at komme i Folketinget efter næste valg.

”Meget kunne tyde på, at Henrik Qvortrup kommer til at spise en hat, og jeg må da indrømme, at det ikke umiddelbart er noget, jeg begræder,” siger landsformanden for Liberal Alliances Ungdom, Emil Lykke Jensen, og fortsætter: ”Jeg er ret sikker på, der ligger en masse hatte i de liberale skabe rundt om i landet og venter - så han kommer ikke til at sulte”.

Liberal Alliance har haft solid fremgang siden Anders Samuelsen overtog roret, men først med dagens meningsmåling er de nået over den famøse spærregrænse.

”Det kommer egentlig ikke bag på mig, at Liberal Alliance går frem. Man har helt klart kunne mærke optimismen og fremgangen i partiet i lang tid, og det er jo kun fedt, at det også begynder at vise sig i meningsmålingerne. Qvortrup skal bare spise den hat,” slutter Emil Lykke Jensen.

 

Kontakt Liberal Alliances Ungdom:

Landsformand Emil Lykke Jensen tlf. 25 85 16 19

Landsnæstformand Anders Kopp Jensen tlf. 28 77 67 00

Kilde: