Latvia’s Parliament Votes for the Euro

Fortæl mig lige - hvad er argumentet for denne åbenlyse fejlbeslutning? At de får "indflydelse" på EUROen - er de rablende? De afgiver al suverænit...

_slettet_bruger_11281 Ikke angivet,

06/02/2013

Fortæl mig lige - hvad er argumentet for denne åbenlyse fejlbeslutning? At de får "indflydelse" på EUROen - er de rablende? De afgiver al suverænitet på toppen af endnu en midlertid politisk cover-up via seddelpressen - herfra kan EUROen kun gå ned.

Det er selvfølgelig deres eget valg, men det virker nærmest, som om de drømmer om en løsning på nogle problemer, men ender med at forværre problemerne voldsomt. De programmerer en græsk (eller se på de amerikanske stater) fremtid for sig selv.

Egen valuta beholder handlingsmuligheden og -friheden, samt TVINGER landets politiske ledelse til at føre en ansvarlig politik i stedet for at dække sig bag EU. At man har vanskeligt ved at holde fingeren fra seddelpressen forværres kun af størrelsen af bureakratiet, som skjuler lokale forskelle.

Jeg bliver meget bange, når parlamenter træffer emotionelle beslutninger om emner, de ikke forstår. Hvad er forskellen fra det og så marionet-parlamenter som det Iranske, Russiske og Kinesiske?