Lars Kragh Andersen indkaldt til afhøring på Politigården

Jeg har tidligere ytret mig stærkt kritisk og forhånende om islam og muslimer i et kommentarspor her på siden, og det har nu resulteret i, at jeg e...

Lars Kragh Andersen,

17/01/2011

Jeg har tidligere ytret mig stærkt kritisk og forhånende om islam og muslimer i et kommentarspor her på siden, og det har nu resulteret i, at jeg er blevet indkaldt til afhøring på Politigården i København.  Indkaldelsens lyder som følger:

I anledning af en her verserende sag angående overtrædelse af straffelovens § 266b bedes du møde til afhøring på Kbhs. Politigård mandag den 17. januar 2011 kl. 0900.

Du er velkommen til at møde med en advokat, men såfremt du bliver tiltalt og efterfølgende dømt i sagen skal du selv betale honoraret til advokaten.

Passer afhøringstidspunktet dig ikke bedes du snarest kontakte undertegnede telefonisk for aftale om ny tid.....

Se hele indkaldelsen her

Torben Mark Pedersen, som så at sige åbnede ballet med forhånelse af alt og alle i ovennævnte artikel "Lighed for loven! Jeg kræver at blive dømt for racisme ligesom Jesper Langballe", er ikke blevet indkaldt til en lignene afhøring, hvilket vel kun illustrerer, at loven bliver håndhævet ganske vilkårligt.

Jeg opdagede først indkaldelsen efter mødetidspunktet, da jeg i disse elektroniske tider ikke ser i min postkasse særligt tit. Dette faktum havde dog ikke gjort den store forskel, da min klare holdning er, at statsmagten ikke har nogen som helst ret til at bestemme borgernes opholdssted p.g.a.  religionskritik og ditto forhånelse på internettet.

Hvis statsmagten gerne vil tale med mig, ved de hvor de kan træffe mig - jeg sætter te og kaffe over med kort varsel.

Kilde: