Lars Hedegaard opfordrede til "parallelle institutioner" i tale

Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, nøjedes tilbage i 2007 ikke med at forudsige en "folkelig opstand", der skulle gøre en ende på pol...

Ole Birk Olesen,

22/12/2009

Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, nøjedes tilbage i 2007 ikke med at forudsige en "folkelig opstand", der skulle gøre en ende på politikernes alt for muslimvenlige politik, sådan som han for nylig gjorde det i et videointerview. Han gjorde sig til talsmand for civil ulydighed og etableringen af såkaldt "parallelle institutioner" til at håndtere kampen mod muslimer på europæisk jord. Det skete i en tale for islammodstandere i Bruxelles.

"Vi har behov for at udvikle en strategi, som gør os i stand til at nå vore mål. Det betyder, at vi må udvikle en omfattende og tilbundsgående strategi, som ligner islams. Denne strategi må tage hensyn til, at nogle af vore offentlige og private institutioner muligvis vælger at gøre fælles front med vore fjender, med mindre vi tvinger dem til at være på vores side. En succesfuld defensiv strategi kan nødvendiggøre oprettelsen af parallelle institutioner, som er under vores kontrol, ledsaget af civil ulydighed overfor de officielle dhimmifiserede institutioner," sagde Lars Hedegaard ifølge et talepapir, som kan findes på nettet.

Hvilke metoder, der præcist skal bruges af disse parallelle institutioner, fortalte Lars Hedegaard ikke i talen, men han løftede sløret, da han uddybende oplyste, at metoderne kan læres af modstandsbevægelserne i de lande, som var besat af Nazityskland under Anden Verdenskrig:

"Vi vil utvivlsomt kunne drage nytte af at studere de metoder, som primært europæiske modstandsbevægelser brugte under Anden Verdenskrig, selvom vores nuværende situation er langt mere ildevarslende, i hvert fald på langt sigt," sagde Lars Hedegaard i talen.

Klik her for at læse hele Lars Hedegaards tale i oktober 2007

Kilde: