Lars Hedegaard og Det Radikale Venstres ansvar

Det Radikale Venstre bærer en stor del af ansvaret for, at en forbrydelse, som attentatet mod Lars Hedegaard, kan finde sted

kongkret Ikke angivet,

08/02/2013

Det Radikale Venstre bærer en stor del af ansvaret for, at en forbrydelse, som attentatet mod Lars Hedegaard, kan finde sted.

De har lagt specielt Lars Hedegaard for had, godt hjulpet af deres meningsfæller i TV og aviser ... og dem er der mange af. Med deres meget hadefulde retorik mod kritikere af islam gøder de jorden for, at nogle føler, at det bliver legitimt, at tage sagen i egen hånd. Det Radikale Venstre plejer en hård retorik mod alle, der er uenige i multikulturalismen indførelse i Danmark og at islam bliver en magtfaktor. Når emnet er islam, fører de ikke en debat, men en stigmatisering af deres politiske modstandere.

Det Radikale hoforgan, Politiken, har i årevis bragt dybt krænkende og hadefulde tegninger, hvor deres politiske fjender bliver fremstillet som rotter og afføring. Politikens "satiriske" tegninger giver Goebbels rotte-kampagne mod jøder kamp til stregen, så at sige. Alt i rummelighedens, tolerancens og anstændighedens navn selvfølgelig. (Se Geoffry Cains bog "Ondskabens Ikon").


Det Radikale Venstre fremelsker den muslimske krænkelses-kultur og uanset, hvad kritikere af islam oplever af had, trusler og vold, så kan Det Radikale Venstre altid finde ud af, at det er ofrenes egen skyld. Zenia Stampe har allerede været ude med en melding i den retning om angrebet på Lars Hedegaard. Hvorfor Det Radikale Venstre har forelsket sig i islam og allieret sig med ideologien er en gåde. Det giver mindelser tilbage i tiden, hvor nogle mennesker blev vildført og forelskede sig i en udefra kommende ideolog, som ikke var sund og som de ikke forstod rækkevidden og indholdet af.


Da Breivik var dagens samtaleemne var de samme mennesker langt fremme med at skyde skylden på alle, der havde en kritisk holdning til islam, der blot havde skrevet på samme blogs som Breivik (de må prise sig lykkelige over, at Breivik aldrig har abonneret på Politiken eller har skrevet et læserbrev i Politiken, for så have Politiken været medansvarlig for Breivik, ikke sandt!). Til gengæld er det åbenlyst, at Det Radikale Venstres alliance med islam som kultur og ideologi, giver kraftigt bagslag for samfundet, fordi de puster til en ild de ikke forstår og slet ikke kan styre.


Så lad Det Radikale Venstre tage sin egen medicin fremover, som de underfundigt elsker at rive sine politiske modstandere i næsen: ytringsfrihed er ikke en pligt til at ytre sig. Det kunne Det Radikale Venstre passenende skrive ud til sine ivrige debattører, Zenia Stampe, Anne Mee Allerslev, Monika S Hansen og andre meget hadefulde elementer i Det Radikale Venstre.

Kilde: