Lækket FN dokument afslører plan for ”Grøn Verdens Orden” per 2012

Lækkede politik dokumenter afslører, at FN per 2012 planlægger at skabe en “grøn verdens orden”, der vil håndhæves gennem en struktur af globalt s...

Henrik Gøtke,

27/02/2010

Lækkede politik dokumenter afslører, at FN per 2012 planlægger at skabe en “grøn verdens orden”, der vil håndhæves gennem en struktur af globalt styre og financieret af den astronomiske pengesum af 45.000 milliarder dollars fra rige lande, da globalisternes lumske plan om at centralisere magt, knuse suverænitet mens økonomien smadres, igen afsløres.

Som vi i sin tid advarede, så betød fejlslaget i København i december ikke enden på den globale opvarmnings plyndringer, men blot en hindring i FN´s agenda om at skabe en verdensregering finasieret af skatter betalt af dig for selve den substans du udånder – kuldioxid.

Lækkede planlægningsdokumenter (PDF) kommet i hænde af Fox News løftede låget for FN´s plan om per 2012 World Summit on Sustainable Development i Rio at påtvinge globalt styre, der vil markere tyveårsdagen siden det bekendte “Earth Summit” afholdt i samme by.

“Det nye Rio topmøde vil ende, ifølge FN dokumenter kommet i hænde af Fox News, med et “fokuseret politisk dokument” antageligt udlæggende rammen og internationale forpligtelser for en ny “Grøn Verdens Orden”, rapporterer George Russell fra Fox News.

“Præcis hvordan denne miljø orden skal se ud, og omfanget af de omfattende finansielle forpligtelser behøvet for at skabe den, er i denne uge til diskussion ved et særligt møde i Bali i Indonesien, ved United Nations Environmental Program´s 58 nationers store “Governing Council/Global Ministerial Environmental Forum”, der overvåger UNEP´s operationer”.

Dokumentet opridser globalisternes mission om at vedtage en “radikal transformation af verdens økonomiske og sociale orden” ved at “få en ny traktat på plads som hjørnestenen i den Grønne Verdens orden”.

Dette system vil blive administreret af “en yderligere regeringsstruktur udgjort af præcist disse insidere”, skriver Russell.

“Bevægelsen mod en grøn økonomi ville også give en mulighed for at genundersøge nationale og globale regeringsstrukturer og overveje om sådanne strukturer tillader det internationale samfund at respondere på nutidige og fremtidige miljømæssige og udviklingsmæssige udfordringer og udnytte kommende muligheder”, erklærer hvidpapiret.

Pålæggelsen af sådanne “globale regeringsstrukturer” vil opnås ved hjælp af “enorme velstandsoverførsler” fra rigere lande (i form af kuldioxid skatter pålagt borgerne) til fattigere nationer, udgørende intet mindre end 45.000 milliarder dollars. Papiret opridser også behovet for at ændre “forbruger mønstre” for folk der bor i rigere lande, hvilket utvivlsomt er en eufemisme for sænkning af levestandarden.

Politiken foreslår, at den gamle økonomiske model kasseres til fordel for en ny global grøn økonomi fokuseret på “grønne jobs”.

Som vi tidligere har fremhævet er løftet om at skabelsen af “grønne jobs” vil iværksætte uundgåelig skade mod økonomien, som en 50 procent reduktion i kuldioxid udledning vil forårsage, et komplet falsum.

Implementeringen af såkaldt “grønne jobs” i andre lande har smadret økonomier og kostet millioner af arbejdspladser. Som Seattle Times rapporterede tilbage i juni måned skyldtes Spanien´s svimlende arbejdsløshedsrate på over 18 procent delvist massive tab af arbejdspladser som resultat af et forsøg på at erstatte eksisterende industri med vindmølle områder og andre former for alternativ energi.

I såkaldt “grøn økonomi”, “Indebærer hvert nye job tabet af 2.2 andre jobs, der enten tabes eller grundet den politiske allokering ikke skabes i andre industrier – mindre optimalt i retning af økonomisk effektivitet – af kapital”, erklærer rapporten.

Som vi har dokumenteret ville en reduktion af kuldioxid udledning på 50-80 procent påføre en ny stor depression i USA, reducerende BMP med 6,9 procent – et tal sammenligneligt med den økonomiske nedsmeltning i 1929 og 1930.

FN´s mission om at skabe en juridisk bindende traktat om reduktionen af udledning af kuldioxid løber parallelt med tiltag der allerede på stats niveau håndhæves USA, der omgås indvendende føderale bestræbelser på at påtvinge skatte og handels svindel.

Selve fundamentet af argumentet om global opvarmning er blevet fuldstændigt udraderet af Climate Gate skandalen, der beviste, at FN´s IPCC videnskabsmænd forfalskede og overdrev data for at “skjule aftagelsen” af globale temperaturer, mens den indgik i heksejagter for at frasortere afvigende synspunkter fra at optræde i IPCC rapporter.

Til trods for denne intenderende kontrol fokuserede på at beskatte den livgivende gas kuldioxid, har de signaleret, at de ikke længere interesserer sig for sandheden bag menneskeskabte klimaforandringer, og har besluttet sig til at tvinge deres totalitære agenda igennem. Leder af EPA Lisa Jackson har for nylig fortalt reportere, that “Videnskaben vedrørende klima forandringer er på plads, og menneskelig aktivitet er ansvarlig for global opvarmning”, selvom hun ikke magtede af modbevise det faktum, at der ingen global opvarmning har været siden 1995, som indrømmet af CRU videnskabsmand professor Phil Jones.

Kilde: