Lad os lov give os ud af det!

Man kan ikke andet end at undre sig over de forslag som der kommer fra  venstreorienteret politiker med deres kønskvoter, forbud imod en masse som ...

Lars Rex Mundi,

25/01/2011

Man kan ikke andet end at undre sig over de forslag som der kommer fra  venstreorienteret politiker med deres kønskvoter, forbud imod en masse som ville eksister aflige selv om der kom et forbud i mod det og andre ting der komme til at sætte kvinder i den særlig rolle, at de komme til at fremstå som ofre og ikke som ligesindet med de samme mulighed som andre. Ja livet er en oplevelse på positiv men også negativ ting, så vælger man jo selv hvad man vil fokuser på.  Men det virker som om at disse  venstreorienteret fascismen er så langt fra virkelighed og lever i et eventyr. Hvor man bare kan få styr på livet ved at sætte nogen regler og lov op og så er alle lykkelig, for så kan man holde de onde ting væk som eksister i virkelighed.  
Livet er unfair og til gang meget brutal, men man kan ikke lave kvoter, lov eller regler som kan sikker nogle folk at de ikke skal komme til at få nogle oplevelser eller føler sig uretfærdig behandlet her i livet er urealistisk og virker lidt eventyr agtig på mig men også at have en naiv holdning, at have til livet og tilværelse.

Kilde: