LA vil fjerne ulovlig net-censur - som LA selv var med til at indføre

Overskriften siger det hele

Ikke angivet Ikke angivet,

29/11/2012

Overskriften siger det hele. Loven, der gav myndighederne mulighed for at blokere online-apoteker, ser ud til at blive ophævet.

Jeg vil i den forbindelse lige minde om, at LA selv stemte for denne lov, som har åbnet døren for den (dyrt administrerede!) censur som ingensinde påny kan genindføres, som det udtrykkes i Grundloven. Og bemærke det noget besynderlige ved, at det er EL - i stedet for LA, der bruger argumentet om, at loven (ganske rigtigt) er en glidebane.

Hvad er der dog galt med jer, LA? Kan I ikke selv se, at jeres adfærd er mildest talt problematisk? Først stemmer I for indførelse af censur, som I spilder I vores skattepenge på at lovgive omkring og administrere - og nu ændrer I så pludselig holdning til det stik modsatte. Tror I at vi har glemt - at I kan skjule - at I selv er årsag til det problem, I nu vil løse?

Klassisk politik. Suk. LA er utroværdige, overbevisningsløse, utilitaristiske og populistiske; stemmer imod sine egne overbevisninger og ignorerer sine egne kerneholdninger efter velbefindende. Ligesom alle andre politiske partier her i landet.