LA overvejer at stemme for vækst i det offentlige forbrug

- Der er lagt op til en vækst i det offentlige på 0,3 procent, og hvis man kender sin historik, så ved man, at det offentlige forbrug i de senere å...

Ikke angivet Ikke angivet,

29/10/2015

- Der er lagt op til en vækst i det offentlige på 0,3 procent, og hvis man kender sin historik, så ved man, at det offentlige forbrug i de senere år har landet under det niveau, man har budgetteret med, siger Liberal Alliances finansordfører, Ole Birk Olesen.

- Så de 0,3 procent kan godt ende med at blive minus 0,2 procent, det må vi se, siger han efter tirsdagens finanslovsforhandlinger, der havde fokus på indsatser på sundheds- og ældreområdet.

Spørgsmål: Hvor stor en procentdel af Socialdemokraterne er man, hvis man går med til 0,3 procents stigning i den offentlige vækst, og så bare krydser fingre for, at det ikke ender der?


- Det kan også være, at man bare er et realistisk menneske, der ved, hvordan tingene plejer at gå. Og et realistisk menneske i forhold til, at man ved, hvor meget man kan få igennem, når man er et parti med 13 mandater, siger Ole Birk Olesen.