LA=Lærer Aldrig?

Det er vanskeligt, for ikke at sige svært, ja - problematisk, nærmest ikke nemt, måske næsten umuligt for Liberal Alliance at lære det dér med at b...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

10/04/2010

Det er vanskeligt, for ikke at sige svært, ja - problematisk, nærmest ikke nemt, måske næsten umuligt for Liberal Alliance at lære det dér med at blive liberale, for slet ikke at tale om ligefrem også at være liberale i flere minutter end et TV-kamera er tændt.
Nu er 1/3 af LAs folketingsmedlemmer, Villum Christensen igen kommet med noget, der mest ligner en serviceydelse til det danske skolevæsen, verdens dyreste og verdens elendigste. Som bekendt er det dobbelt så dyrt som EUs gennemsnit og så elendigt, at daværende chef for Danmarks største skolevæsen, Per Bregengård, ikke ville have sine og konens 5 unger undervist i det, så de kom naturligvis alle på privatskoler.
Villum Christensen vil have hitlister på skoleområdet forbudt. Forældre, der bekymrer sig om børnene, må ikke få at vide, hvilke skoler, de skal undgå, og hvilke skoler, der er acceptable. 
LA vil snyde, bedrage og narre forældrene til at sende ungerne til de elendigste skoler. LA er fornærmet over CEPOS's rapport om skolernes ringhed.
Det skriver Villum Christensen i dag i Sjællandske 2. sektion side 10, "Forbyd Hitlister På Skoleområdet".
Nederst i hans indlæg skriver han: "Politikere og bureaukrater kan ikke styre pædagogiske og faglige processer, det kan kun fagfolket selv."
Nå, så det kan fagfolket ?
Øverst på side 10 har chefredaktør Søren Baumann skrevet dagens leder: "Alarmerende uvidenhed". Deri fortæller han, at kun 17% af de 18-25-årige ved, hvad der skete 9. april 1940. Kun godt halvdelen af danskerne bed det.
Fagfolket kan altså ikke styre, hvad eleverne skal lære.
Hvis LA en dag skulle gå hen og blive liberale, så må LA sende mig en mail. Indtil da har liberale ingen at stemme på i Danmark.
 Vh Abel.

Kilde: