LA åbner lokalafdeling i Høje Taastrup

Pressemeddelelse Liberal Alliance stifter lokalafdeling i Høje Taastrup Borgerne i Høje Taastrup Kommune er bragt bragt nærmere mindre kommunalt b...

Tommy Larsen,

05/11/2011

Pressemeddelelse


Liberal Alliance stifter lokalafdeling i Høje Taastrup

Borgerne i Høje Taastrup Kommune er bragt bragt nærmere mindre kommunalt bureaukrati og en enklere og billigere hverdag for kommunens indbyggere. Det skete da Liberal Alliance, Høje Taastrup lokalforening blev stiftet under overværelse af bl.a. kredsformand Just Pedersen og Folketingsmedlem Joachim B. Olsen (LA). Til lokalformand blev valgt Rasmus Christensen. Øvrige bestyrelsesposter blev besat af Irina Bjørnø og Tommy Larsen.

Rasmus Christensen udtaler: "Høje Taastrup kommune er nu, med stiftelsen af en lokal afdeling af Liberal Alliance, ét skridt nærmere en mere effektiv offentlig sektor, med lavere udgifter og højere konkurrenceevne til følge. I disse krisetider er det særligt vigtigt, at LA er repræsenteret. Der er ganske enkelt brug for et parti, der kan trække i en mere liberal retning - ikke bare her i Høje Taastrup kommune, men alle steder i Danmark"

Liberal Alliance, Høje Taastrup har sat sig for at forene og repræsentere liberale holdninger lokalt med henblik på at gøre det enklere, mere gennemskueligt og billigere at være borger i Høje Taastrup Kommune. Er du enig i målsætningen, har du lyst til at bidrage eller blot at modtage information om din lokalafdeling? Kontakt da lokalformand Rasmus Christensen på mobil 29 44 00 97 eller send en e-mail til [email protected].

På foreningens vegne

Rasmus Christensen

Formand

Kilde: