Kynisk med alderen.

Jeg er ikke stolt over det, det er mere en konstatering at jeg er blevet mere kynisk med alderen og desværre finder jeg har mere ret end uret

Ikke angivet Ikke angivet,

22/08/2015

Jeg er ikke stolt over det, det er mere en konstatering at jeg er blevet mere kynisk med alderen og desværre finder jeg har mere ret end uret.

Banker er mit nye hade-objekt fordi jeg voksede op i den tro at din bankrådgiver var din ven og ønskede dig det bedste, i den tro at hvis du faktisk fik de bedste råd ville banken profitere på den gensidige loyalitet.

Glem det banker elsker nogle mennesker, endda gentagne gange, standard kunder kan ligestilles med passager hos SAS eller Ryanair - åhh så ligegyldige.

Politikkere især fra venstrefløjen, der prædiker for fællesskab, solidaritet, brede skuldre og retfærdighed, er jo bare skuespillere der har fundet en godhedsvisdom hvor vi alle skal skamme os ved ikke at bidrage hovedløst til velfærd og velfærdsflygtninge. Man skal skamme sig hvis ikke man forstår at fattig Karina og dovne Robert ikke er enkeltstående tilfælde.

Ligeledes må man forstå at Ritt´s herskabsbolig, Helles skattesnyd og Jeppe Kofoeds boligfusk/mindreårig forførelse skal adskilles fra deres politiske overbevisning.

Naturligvis har Dong salget til GS intet at gøre med personlig vinding, det samme kan sikkert siges om IC4 leverancen hvor staten i særhed viser "cutting edge" forhandligstalent.

Der er garanteret ingen sammenhæng imellem ændrede normer for støj af vindmøller og statens satsning på vindenergi.

Der er ej heller sammenhæng imellem skattebegunstigelse til Apple og deres afgørelse omkring at etablere en serverenhed i Danmark.

Det er stensikkert at flygtninge ikke kommer til Danmark grundet ydelser og familie sammenføring.

Jeg brækker mig over Kræftens Bekæmpelse der akkumulerer overskud og laver helsides annoncer for penge der kunne være brugt på forskning, ligeledes SOS Børnebyerne der på TV forsøger at gøre os alle skyldige over ikke at sponcorere et eller andet, illustreret ved et hjemløst barn der leder efter mad.

Dansk Flygtningehjælps CEO sidder i et behageligt Klampenborg hus mens han prædiker for de svage, fordi det passer til ham og familien siger han .......... dermed min pointe ...... "do as I say not what I do"

Kynismen kan forsætte i det uendelige, jeg ønskede ikke at jeg skulle ende sådan, men er bange for min historiske idealisme er skudt i sænk ved fakta, der findes kun få originale og idealistiske organisationer, og dem støtter jeg gerne, skal bare vide hvem de er.

Kynisk skal enhver bare tage sig af sig selv og sine nærmeste, fællesskaber opstår derefter af frivillighed ikke et Stats diktat

Kilde: