Kvinder er altid ansvarlige for voldtægter

Hele kvindens krop er ifølge adskillige hadith´er ”awrah” – det arabiske ord for ”pudendum” (kvindens ydre kønsdele)

Henrik Gøtke,

11/03/2010

Hele kvindens krop er ifølge adskillige hadith´er ”awrah” – det arabiske ord for ”pudendum” (kvindens ydre kønsdele). Det er naturligt, at awrah tænder mænd og skaber en ukontrollerbar sextrang. Denne trang er særligt udtalt hos muslimske mænd, grundet deres højere sexpotens. Allah har givet alle muslimske mænd en højere libido, der muliggør gennem sharia at nyde deres tilladte fire koner, og deres slavepiger og tilfangetagne kvinder (profeten blev givet 30 mænds libido, så han kunne nyde sine 9 koner, og de kontinuerlige forsyninger af kvinder fra jihad togter).

 

Her er et eksempel på profetens omgående tænding ved synet af en kvinde:

Muslimernes bog 008, nummer 3240:

”Jabir rapporterede, at Allah´s budbringer så en kvinde, så han kom til Zainab (kvinden må have afvist ham) mens hun farvede læder, og havde samleje med hende”.

Kun Islam erkender, at når muslimske mænd tændes, så må de omgående have udløsning for det. Intet under at vestlige fængsler er fyldte med muslimske voldtægtsmænd. Australien´s top imam og mufti, Sheik Tajuddin Halali erklærer, at muslimske voltægtsmænd der terroriserer utilslørede kvinder i Vesten, er uskyldige.

 

Her er et udsnit fra en avis:

”Sheik Taj din al-Hilali, nationens øverste muslimske gejstlige, sammenlignede kvinder med kød, der er efterladt utildækket i gaderne og spises af katte”

I en Ramadan prædiken i en moske i Sydney, foreslog Sheik al-Hilali at en gruppe muslimske mænd, der for nylig var blevet idømt lange fængselsstraffe for gruppevoldtægter, var uskyldige.

Adresserende 500 tilbedere om emnet utroskab tilføjede Sheik al-Hilali: ”Hvis du tager utildækket kød, og lægger det udenfor i gaden, eller i haven, eller i en park uden at tildække det, og kattene kommer og spiser det, hvis fejl er det så – kattenes eller det utildækkede kød?”

 

”Det utildækkede kød er problemet”

Han fortsatte: ”Hvis hun var tildækket og opholdt sig i sit hjem, så ville problemet aldrig have opstået”.

Der findes fire sharia´er der styrer kvindens adfærd for at forebygge mændenes opildnen, og hendes status i tilfælde af hun bliver voldtaget.

 

Sharia loven om at blive i hjemmet

Kvinder skal blive i hjemmet, for at undgå at vise sig for na-mahram´er (ikke i familie)

Koranen 33.33 siger: ”Vær stille i jeres hjem”

I sin tafsir-koran siger Maulana Mohiuddin ”Det er ikke forbudt at bevæge sig udenfor huset, men det er også Haram (forbudt) at bevæge sig udenfor huset”.

 

Sharia lov om at forlade hjemmet i hast:

Hvis en kvinde forlader hjemmet i absolut hast, som eksempelvis ved brand, skal hun tildække sig selv i fuld chador eller burka, og skal altid ledsages af en voksen mehram (der helst skal bære et synligt sværd)

Koranen 33.59 siger: Oh Profet! Fortæl dine koner og døtre og troende kvinder, at drag deres slør over hele deres krop (afskærme dem selv fuldstændigt, bortset fra deres øjne eller et øje, for at kunne se hvor de bevæger sig hen) når de forlader hjemmet (i hast).

Et glimrende eksempel på implementeringen af dette aya (koranvers) og tilhørende sharia blev illustreret af det ihærdige religiøse politi. De forhindrede utildækkede (og uledsagede af mehram´er) unge kvinder i at undslippe en brændende skolebygning ved at slå dem tilbage med stokke. De fleste døde med æren i behold, takket være disse dydige muslimer.

 

BBC nyhederne:

Saudiarabisk politi standsede brandredning

Mekka Saudi Arabien

Saudiarabisk religiøst politi forhindrede skolepiger i at forlade en brændende bygning, fordi de ikke bar den korrekte islamiske påklædning, ifølge saudiarabiske aviser.

Der opholdt sig omkring 800 piger i skolen i den hellige by Mekka, da tragedien opstod.

Et vidne sagde, at der var tre politibetjente (religiøst politi) der ”bankede de unge piger for at forhindre dem i at forlade skolen, da de ikke bar abhaya og slør. Et stort antal af disse piger blev brændt ihjel levende, mens deres familier hjælpeløst så til.

 

Sharia loven om voldtægt

I tilfælde af en kvinde bliver voldtaget anses hun for værende skyldig i utroskab, med mindre hun kan mønstre fire voksne muslimer, der bevidnede handlingen, og vil bevidne at samlejet faktisk var påtvunget hende, og at hun ikke var en villig partner. Hvis hun kun har kvindelige vidner, i tilfælde af hun bliver voldtaget af en indtrængende foran sine medkoner og slavepiger, eller i sovegemakkerne fulde af kvindelige vidner, så er det bare ærgerligt. Hendes straf er stening til døden hvis hun er gift, eller 100 piskeslag hvis hun er ugift.

En 19 årig pige blev gentagne gange gruppevoldtaget af seks mænd i Saudi Arabien, og blev idømt 200 piskeslag og seksmåneders fængsel (straffen blev forøget, da der var tale om gruppevoldtægt)

 

U.S.A. Today:

Riyadh, Saudi Arabien – En saudiarabisk domstol dømte en kvinde der var blevet gruppevoldtaget til seks måneders fængsel og 200 piskeslag. Den oprindelige dom blev fordoblet for at være i en bil med en mand, der ikke var et familiemedlem.

Allah har gjort samleje med tilfangetagne kvinder og slavepiger halal i Koranen gennem fem aya´er: 4.3, 4.24, 23.6, 33.50, 70.30. Så hvis et voldtægtsoffer fængsles, afventende stening eller piskeslag, eller enhver anden fængslet kvinde der af andre årsager kvalificerer sig som tilfangetagen kvinde, bliver samleje med hende halal. Det er den islamiske frynsegode for fængselsansatte, der arbejder mange timer til en lav løn.
Her er et udsnit af Persian Journal

Kvinder i Evin Prison, Tehran:

Der findes to afdelinger i Evin Prison: den isolerede afdeling der findes i mændenes afdeling, som befinder sig ved foden af det nordligste fængsel, og den offentlige afdeling der er tættere ved fængslets indgangsparti. Da jeg var i Evin fængslet kunne jeg se kvinderne blive transporteret til og fra deres isolerede afdelinger til andre afdelinger (som eksempelvis fængslets kontor) af mænd der skubbede rundt med dem med en stok. Gennem mine år i fængslet blev det mig bevidst, at de fængselsansatte havde seksuelle relationer med fangerne, eller blev voldtaget, hvis de gjorde modstand.

Kilde: