Kvindehad er ikke mere korrekt bare fordi flere gør det

Hej, Bare en hurtig lille artikel

ianarki Ikke angivet,

26/11/2012

Hej,

Bare en hurtig lille artikel. Kvindehad bliver ikke mere korrekt bare fordi der er flere som gør det. Der er dog nogle som mener det ikke er sandt.

Men aller først er man nok nødt til at vide hvad kvindehad er, og det er kort sagt en sygdom. Den ligner på mange måder racisme og lign. sygdomme, idet folk ikke tænker rationelt og ser ned på folk baseret på hudfarve eller køn. Det er naturligvis ikke noget man bør komme langt med, desværre er historien lidt en anden i Danmark, hvor de fleste synes at mene noget bliver mere rigtigt jo flere der gør det. Jeg aner ikke hvor folk får den idé fra men det kan stamme fra deres opvækst og de oplevelser de havde i specielt folkeskolen. Her skal man ikke forsøge at være anderledes med mindre man har enorme mængder selvtillid, ellers vil du blive angrebet. Det skaber en form for konformitet blandt folk, da de helst vil være i fred. Forsvaret bliver at gøre som alle andre, og på den måde bliver det rigtige bare det som andre gør.

Det er problematisk, og hvis vi tager en voldtægt for eksempel, så kan folk godt se at det stadig er forkert selvom der er 4-5 eller måske 1000-10000 der gør det for at lave et ekstremt eksempel. Men når det kommer til had, så synes folk ikke at være enige, og det fører til at haderne får et bestemt mønster. Man bringer historier herinde som bringer dem man hader i et dårligt lys, og hvis ikke rigtigt der er nogle historier så spinner man andre historier så de får det man hader til at se dårligt ud. Jeg tror haderne forsøger at rationalisere deres had, men inderst inde ved de godt at det er forkert. Hvis man er klar over dette kan man hurtigt spotte en hader, han vil f.eks. være meget aktiv i kommentar sporet men også meget ivrig i at poste artikler som fører til et negativt syn på andre. Der findes både racister og chauvanister herinde og de arbejder utrolig hårdt. Der er altid tilfældige nyheder som bringer et negativt syn på kvinden eller indvandren. Problemet er at det ikke er særlig konstruktivt, og jeg er da glad for jeg ikke er en hader, eller iværtfald er istand til at spotte det så jeg selv kan være fri for det. Jeg kunne ikke forestille mig hvordan det vil være at leve et liv hvor man hader kvinder eller indvandrer for den sags skyld. Det må ikke være særlig rart at ens pis bringes i kog hver gang man ser en kvinde eller en indvandrer f.eks. Så hvis du er en hader, eller tror du er en hader så søg hjælp. For det første for at gøre dig selv en tjeneste men også os andre for vi gider ikke høre på dit pis.

Kilde: