Kurt Westergaards ytringsfrihed

Kurt Westergaard håner og spotte andre mennesker

Per Jensen,

10/01/2010

Kurt Westergaard håner og spotte andre mennesker. Men hvorfor gør han det? Skal folk ikke kunne tro på det de vil tro på, uden at have en som ham til at håne, spotte og latterliggøre andre mennesker fordi de har valgt at leve et liv, som kulturelt er forskelligt fra hans? Har disse mennesker ikke også ret til at leve et frit liv uden at skulle forfølges med tilråb og kommentarer fra snæversynnede personer? Hvis deres tro gør dem lykkelige, kan han så ikke bare være glade på deres vegne eller er hans tegninger et tegn på misundelse?

En af forklaringern kan være som Karen Thisted skriver i Ekstra Bladet at Kurt Westergaard har fået en tvangstanke om, at han personligt kæmper en heltemodig kamp for ytringsfriheden. Det har intet med ytringsfrihed at gøre at blive ved med at råbe op om sig selv og sine kunstneriske rettigheder, skriver Karen Thisted endevidere og hun er så irriteret over, at vi danskere skal blive ved med at lide under, at Kurt Westergaard ikke kan få nok af sine fem minutters berømmelse.

For at kunne opretteholde den berømmelse så rejste Kurt Westergaard rundt med Lars Hedegaard fra det såkaldte trykkefrihedsselskab rundt i USA og Canada og luner sig i Lars Hedegaards racistiske holdninger til muslimer, skriver Margrethe på sin blog http://www.shansensblog.blogspot.com/.

JA penge tjent på anti-muslimsk racisme lugter ikke, hverken for Lars Hedegaard eller Kurt Westergaard der i øvrigt underskriver sig med bombesignatur når han optræder i udlandet sammen med formanden for Trykkefrihedsselskabet Lars Hedegaard.

Sidst men ikke mindst. Havde hele sagen ikke tjent Dansk Folkeparti og Anders Fogh´s muligheder for at blive ved magten, så havde Anders Fogh under Muhammedkrisen taget et møde med ambassadørerne, og nået til et kompromis og dermed lukket sagen. Muhammedkrisen viste ingen ting, som man ikke vidste i forvejen. Den viste kun nogle problematiske forhold i ansigtet på folk. Prisen for dette har været død og ødelæggelse og en konflikt, der har været skadelig for den nationale sikkerhed, sammenhængskraften i samfundet, og har ført til tab for danske virksomheder.

Man var klar over på forhånd at der med sikkerhed ville være mange som ville føle sig krænkede og latterliggjort over tegningerne og også at der er ca. 1,5 mia. muslimere i verden som ikke kender noget til dansk ytringsfrihed eller humor og som derfor udelukkende opfatter det som en hån mod deres religion.

Herudover var de godt klar over at der findes fanatiske ekstremister og regeringer som ville udnytte situationen for egen vindings skyld og det var også præcis det det der skete, da man så afbrændte dannebrogsflag blandt demonstranterne.

De anede ikke en dyt om Danmark, men var i medierne og af regeringen blevet tudet ørene fulde med at Danmark og danskere var racister og en fjende mod Islam og fulgte derfor flokken som en samling uvidende får.

Nu køre sagen så videre, selv om alle var bedst tjent med, at der for længst var lagt låg på. Og det sker udelukkende fordi vores egen sorte højrefløj med Dansk Folkeparti, Trykkefrihedsselskabet og Kurt Westergård konstant har behov for at fremgæve sig selv.


Se film her....!

» Det skrev jeg også....

Kilde: