Kristendommen vs Islam

Hvert år nedbrænder muslimske hærværksmænd tusindvis af kristne hjem og kirker rundt om i verden

Slettet bruger,

07/04/2010

Hvert år nedbrænder muslimske hærværksmænd tusindvis af kristne hjem og kirker rundt om i verden. Hundredvis af kristne, inklusive præster, nonner og andre kirkearbejdere myrdes skånselsløst af muslimske ekstremister. Det der, i muslimernes opfattelse retfærdiggør disse blodige handlinger, varierer fra beskyldninger om blasfemisk opførsel eller missionsvirksomhed, som angiveligt ”truer den islamiske stat”!.Uskyldige kristne er, i de fleste muslimske lande, gang på gang blevet forfulgt, torturerede og dræbt af fanatiske muslimer som hævn for tegninger trykt i fjerne lande eller bare på grund af rygter om en eller anden påstået ”fornærmelse” af Islam.

Alligevel udøves der, selv efter de mest grusomme muslimske forbrydelser, ingen eller meget lidt voldelig gengældelse fra de kristnes hold. Ej heller udføres der nogen dødelig terrorisme i Jesus navn, der er værd at tale om. Modsat er det med mord og terrorangreb i Allah´s navn. Det foregår et eller andet sted på kloden hver eneste dag. Muslimske gejstlige, der opholder sig i Vesten, frygter ikke for deres sikkerhed i det daglige, på samme måde som deres kristne modparter i muslimske lande gør det.

Den kristne verden og den islamiske verden står på alt for mange måder i skarp kontrast. Det er lige fra synet på menneskerettigheder og borgerrettigheder til den økonomiske status. Utrolige 70% af verdens flygtninge er muslimer – der mærkværdigvis mest søger til de kristne lande, som de ”genetisk” afskyr så meget.

Mens vestlige samfund tager ”skandaler” som Abu Ghraib og Guantanamo alvorligt (hvor ingen rent faktisk er blevet dræbt), vender muslimer rutinemæssigt det blinde øje til deres egne horrible uhyrligheder. Specielt dem der udføres i Allah´s navn. Den muslimske verden skylder os som kollektiv en uforbeholden undskyldning for de millioner af ikke-muslimers liv, de brutalt har ødelagt eller taget gennem århundreders aktiv Jihad og slaveri.

Lad os her se på nogle af de væsentlige forskelle, der helt sikkert er dybt rodfæstede i religionen.

Læs hele sammenligningen her...