Kontanthjælpsmodtager: Vi har så rigeligt, at nogle fravælger arbejde

Jeg er netop faldet over denne kommentar til Henrik Christoffersens blog - det er den første efter selve blogindlægget

Ikke angivet Ikke angivet,

08/11/2011

Jeg er netop faldet over denne kommentar til Henrik Christoffersens blog - det er den første efter selve blogindlægget. Der skal tages det forbehold, at det ikke vides med sikkerhed, om den person, der skriver bloggen rent faktisk er på kontanthjælp. Men pointerne er interessante. Han skriver:

Jeg er på kontanthjælp, indtil jeg får anerkendt min pensionsansøgning.

Jeg får kr 10.000 udbetalt månedligt, hvoraf kr 2.000 er et skattefrit tillæg - særlig bolig støtte § 34.

Når F-A-RV-EL regeringen afskaffer kontantshjælpsloftet vil jeg få udbetalt kr 1.586 mere om måneden, end jeg ville kunne få udbetalt på A-kasse.

Det finder jeg ikke rimeligt, gør du???

Mit madbudget er under kr 50 om dagen, og der mangler hverken oksefilet eller T-bone steak.

Tjek lige hvor mange kilo god mad du kan få hos grønthandleren for kr 100, og brød bages i oven, 3 stks for samme pris som ét koster i diskunten.

Der findes ingen reelt fattige mennesker i Danmark, hvis nogen sidst på måneden mangler penge til noget nødvendigt, er det fordi de har brugt pengene tidligere på måneden, til noget unødvendigt!!!

Jeg tilhøre den gruppe, som F-A-RV-EL regeringen insisterer på at kalde fattige, fordi min hustandsindkomst er under 50% af medianindkomsten.

Men at kalde mig - der har til mine faste udgifter, god og sund mad, ordenligt tøj, fornøjelser og lidt luksus en gang i mellem - for fattig, udelukkende fordi andre har større forbrugsmuligheder, nærmer sig jo IDIOTI!!!

Man kan faktisk klare sig så rimeligt for kontanthjælp - med loft - at en del mennesker jeg har kendskab til - der sagtens kunne have fået arbejde før krisen - har fravalgt arbejde i deres liv