Konservativ toppolitiker støtter hellere Socialdemokraterne end konservative!

Connie Hedegård er en tobenet katastrofe

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

21/12/2011

Connie Hedegård er en tobenet katastrofe. Nu vil hun med hjælp fra sin perleveninde, samfundstømmeren Helle Thorning-Schmidt, køre Danmark og resten af EU i sænk.

"....- Samtidig med at vores regeringer og Kommissionen og alle mulige bruger stort set alle vågne timer på at håndtere krisen, så er der jo altså nogle af os, der er nødt til at tænke på, hvad det så lige er, vi skal leve af bagefter, siger Connie Hedegaard....."

Det må være sine ublu EU-pensioner, Connie tænker på, for der bliver intet tilbage, når hendes røde kammerater sammen med Thor Möger Petersen har kvalt Ålborg Portland, Linak, Grundfos, Danfos og mange  flere solide, danske virksomheder og jaget resten af internationale virksomheder med kontor i Danmark ad Helvede til.

----

"....- For mens Europa og mildest talt også USA har store problemer, så er der andre, der benytter muligheden for at rykke frem økonomisk og politisk på den geostrategiske scene, siger kommissæren....."

Ja, men med Den Røde Reaktion og Connie ved roret bliver det hverken Danmark eller EU, som rykker frem, økonomisk eller politisk.

Måtte du løbe tør for Grøn Kryptonit omgående, Connie.