Kom til moddemonstration mod Hizb-ut-Tahrir kl 16:30

Fjender af nationen "I alle andre krige har man interneret fjender af nationen," siger formanden for veteranforeningen De Blå Baretter, Bjarne Hess...

Ikke angivet Ikke angivet,

20/01/2011

Fjender af nationen

"I alle andre krige har man interneret fjender af nationen," siger formanden for veteranforeningen De Blå Baretter, Bjarne Hesselberg.

- Det må du gerne skrive helt klart, slår han fast.

Udmeldingen er den seneste i rækken af voldsomme reaktioner mod Hizb-ut-Tahrir på baggrund af fredagens arrangement. Og ikke mindst den tilhørende invitation.

Moddemonstration
Politiet har fået anmeldelse om en moddemonstration ved Den Sorte Diamant, når mødet løber af stablen fredag eftermiddag. Her vil der være repræsentanter fra De Blå Baretter, oplyser Bjarne Hesselberg.

Demonstrationen starter kl. 16.30, og finder sted på pladsen foran hovedindgangen til Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, København. Afhængig af tilslutningen vil vi blive stående, i hvert fald indtil selve konferencen starter kl. 17.30. Det kræver ikke det store at deltage ud over at møde op og med vores blotte tilstedeværelse tilkendegive vores afsky imod disse menneskers forkvaklede menneskesyn og deres forfærdende planer for det frie og demokratiske land, vore forfædre har været med til at kæmpe for og videregivet til os.

Det er vores store håb, at så mange som muligt vil tage imod denne opfordring til handling og deltage i denne partipolitisk neutrale demonstration, og I må hellere end gerne invitere alle jeres Facebook-bekendtskaber. Jo flere der møder op, desto bed