Kom lad os gå på skattejagt i Finansloven for 2013

Hvor mange danskere læser Finansloven og undersøger, hvad de forgyldte julemænd(politikerne) kaster penge efter

Ikke angivet Ikke angivet,

10/12/2012

Hvor mange danskere læser Finansloven og undersøger, hvad de forgyldte julemænd(politikerne) kaster penge efter. Politikere tror, at alle problemer kan løses ved at smide penge efter det.

Hjemmelavet joke:

Hvordan slukker en borgelig politiker brand i frituregryden i sit køkken? Han tømmer en pose med 50 kr. sedler af 1 mio kr i gryden. Han er dog en mere effektiv pengebrandslukker, fordi han er borgelig, modsat socialisterne der ville benytte en pose med 1.000 kr sedler af 10 mio kr., fordi de mener, at ilden nemmere bliver slukket af større sedler, hvilke de også har ret i men glemmer, at det er vores penge og ikke værdiløst papir.

Selvstændige skal hjælpes, så de bedre kan finde ud af at blive selvstændige:

"Innovation og entreprenørskab
Der tilføres samlet set 267 mio. kr. til innovationsaktiviteter, der sigter mod at øge produktiviteten i dansk erhvervsliv gennem tæt samspil med videninstitutioner samt mod at styrke omsætningen af viden til innovation i ikke mindst de små og mellemstore virksomheder."

"3.6 Fonden for Entreprenørskab og Global Entrepreneurship Week
Der tilføres 25 mio. kr. til Fonden for Entreprenørskab, der skal muliggøre en fortsat indsats for at styrke uddannelse i iværksætteri, innovation og entreprenørskab på alle uddannelsesniveauer med henblik på at skabe en stærkere iværksætterkultur i Danmark. Heri indgår 5 mio. kr. til den årlige iværksætteruge – Global Entrepreneurship Week – der skal øge kendskabet til og interessen for at blive iværksætter."

http://www.fm.dk/publikationer/2012/aftaler-om-finansloven-for-2013/~/media/Publikation

Kilde: