Kniber det med rejsningen Villy?

Jeg mener, hvordan forestiller du dig at genrejse dansk økonomi, ved at hæve skattetrykket i verdens mest skatte- og afgiftplagede land?  Lad os t...

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

01/09/2011

Jeg mener, hvordan forestiller du dig at genrejse dansk økonomi, ved at hæve skattetrykket i verdens mest skatte- og afgiftplagede land? 

Lad os tage et konkret eksempel frisk fra posen: Betalingsring omkring KBH. Hvordan bliver Danmark mere konkurrencedygtigt når SSF vil beskatte omkring 170.000 arbejdende danskere med 11.000 kr mere om året via en extraskat på verdens i forvejen mest bilbeskattede mennesker?

 

Hvordan får SSF økonomien til at glide bedre, ved at sætte skatterne op, for de få som vover pelsen og rent faktisk arbejder for at tjene ind til velstand og velfærd i landet? Jo, jeg har hørt rygter om at kollektiv trafik kun skal være til halv pris i hovedstaden - 

 

Men come on Villy og Co, det vil kollektivister i resten af landet da ikke finde sig i - alle vil have fat i den "gratis kage", betalt af den sidste move over Rover! Hver en by skal i jeres optik kunne indføre bompenge for i middelalderoptik at indføre middelaldervelfærd.

 

Så fik vi det på plads, selvom æsler ikke er CO2 fri!

 

Et andet emne som umiddelbart popper up i denne sammenhæng er SSF's egenstående evne til at udpege vækstområder i ikke alene den offentlige økonomi (det kender vi allerede en del til), men også specielt private virksomheder.

 

Her kan man forestille sig massevis af skolede stud. cand. måske være tilpas rødt på den grønne måde "experter" opfinde det helt rigtige istedet for alle mulige andre ingeniører mv., som er alt for firkantede og legoklodsede til den slags.

 

SSF vil styre sagernes gang og via forbud, påbud og ikke mindst betalingsringe omkring uddannede sørge for, at ingen stikker af fra trædemøllearbejdet i de stats-udpegede arbejdsmarkeder... Oder was?

SSF vil så gerne indføre endnu flere skatter, afgifter og forbud mod alt det usunde. Men, nu er jeg jo liberal og derfor går jeg ikke ind for den slags, ellers ville SSF's kloge-ligheder være en kilde til evig rigdom. Det er meget usundt for dansk økonomi at hæve det offentlige forbrug fra verdens højeste til endnu større.

Det giver, som statsministeren rigtigt har sagt, dansk økonomi en kedelig præstationsangst. Det har vi ikke brug for.

Kilde: