Kan nogen huske den 'skepsis' han taler om?
Vi skal dog bryde med vanetænkningen - men på andre områder har forandringer ikke været af det dårlige, påpeger Lars Monrad-Gylling.
"Og her er bankerne et rigtigt godt eksempel. Der var stor skepsis, da bankerne lukkede lokale filialer og oprettede netbanker."
"Men her har vi jo alle sammen i dag glæde af at kunne betale regningerne hjemmefra i stedet for at stå på posthuset."
I dag ser jeg kun politikere og offentlige som ham skeptiske overfor valghandlinger stemt over internet/telefon og mon ikke vi ser samme sag om 10 år?
Min teori er, at politikerne blot ikke vil undvære en lang spændende valgaften, der tælles koldt og korrekt op på sekunder efter valghandlingen er lukket og desuden gør det billigere at lave mange flere folkeafstemninger, så de selv mister magt og betydning.
Og se hvad der sker, hvis de offentlige som de private skal betale sin frokost selv og ikke har betale arbejdspauser formiddag og eftermiddag og arbejder en time mere om ugen eller 12 min om dagen - og den gyldne pension venter jo:
Hvis man antager, at alle offentlige ansatte kan spare en times arbejde om ugen - eller en produktivitetsfremgang på knap 2,9 pcocent - ved at arbejde smartere via ny teknologi, taler vi om et potentiale på 9,5 milliarder kroner årligt, forklarer Lars Monrad-Gylling.