Kloge Åger der sidder på den flade til de er 45

Det er jo befriende at høre de kloge Åger fra den borgerlige fløj udgyde al deres herlige visdom, nu også omkring noget de igen ikke aner noget om,...

Ikke angivet Ikke angivet,

03/01/2011

Det er jo befriende at høre de kloge Åger fra den borgerlige fløj udgyde al deres herlige visdom, nu også omkring noget de igen ikke aner noget om, eftersom de kan teori-onanere, men ikke har prøvet at arbejde på ex. et slagteri. Det ville jo være befriende morsomt at se de kloge Åger der sidder og nasser på statens SU til de er 45, før de er ude og arbejde. Ikke en af de hoveder ville kunne klare en dag på et slagteri hvor de skulle følge akkorden for ikke at få sure kolleger, og det kræver de så at andre skal gøre til de er 70 år. Så kan man jo bare få førtidspension, hvis man er nedslidt, lyder det fra de kloge hoveder.. Nå ja, men så kender vi jo de liberale kræfter som nok skal gøre det svært for dem der har knoklet hårdt fysisk i 55 år!

Næ de selvudnævnte teoretikere kender for lidt til praksis - og blev de udsat for den barske praksis udenfor deres beskyttede værksted på kontoret, så skulle deres Coach nok på overarbejde.

Lars Uløkke har jo før gået ind for en total afskaffelse af Folkepensionen, og det bliver det næste hvis denne teori-onanist får magt som agt. Så skal vi have et samfund hvor alt styres af Cheferne og forsikringer. Skønt.

Kilde: