Klima konference = World Government?

Moncktons opfordring på YouTubeDen engelske politiker, businessmand og opfinder, klimaskeptikeren Lord Christopher Monckton mener, at Klimakonferen...

Klaus K,

27/11/2009

Moncktons opfordring på YouTube

Den engelske politiker, businessmand og opfinder, klimaskeptikeren Lord Christopher Monckton mener, at Klimakonferencen i København COP15 bliver starten på oprettelsen af en ny verdensorden: World Government. En klima aftale vil blive underskrevet af stort set alle lande - aftalen går ifølge Monckton ud på, at der skal oprettes et nyt FN-lignende government body, der vil få magt til at regulere alt CO2 udslip i verden.

Dette lader sig øjensynligt gøre, fordi så mange mennesker tror på, at jorden går under, hvis vi ikke reagerer på klima "udfordringerne" ... det er en klassisk dommedagsprofeti. Man skulle måske spørge: Er der noget i historien, der tyder på, at jorden skulle gå under? Er der fx. sket noget lignende tidligere i historien?

Mockton opfordrer amerikanerne til at presse Obama til at sige nej til aftalen. Se opfordringen i hans tale på Minnesota Free Market Institute her:

http://www.globalclimatescam.com/2009/10/obama-poised-to-cede-us-sovereignty-claims-british-lord/