Klima absurditet: Illegal immigration skyldes opvarmning?

Netop når man tror, at man har hørt det hele, bliver vi fortalt, at mexicanerne flygter nord på for at undslippe global opvarmning

_slettet_bruger_2615 Ikke angivet,

08/12/2010

Netop når man tror, at man har hørt det hele, bliver vi fortalt, at mexicanerne flygter nord på for at undslippe global opvarmning.

Til trods for Den Mexicanske Revolution, store natur ressourcer og kvikke hårdt arbejdende folk, forbliver værtslandet for Cancun klima topmødet fattigt. Velstand og magt er stadig koncentreret blandt relativt få magtfulde mexicanske familier. Beskæftigelse og økonomiske muligheder er få. Regeringen er plaget af korruption. Det stats ejede olie selskab Pemex kan end ikke drive sine bedste olie felter effektivt. Remisser fra USA er stadig en stor del af Mexico´s økonomi. Forarmede millioner nægtes adgang til energi og tvinges til at tjene til dagen og vejen gennem hårdt landbrugs arbejde.

Langt værre er narko kartellernes kidnapning, tortur og straffrie mord. Sheriffer, soldater og hele familier er blevet skudt ned. Narko relateret vold har krævet mere end 30.000 liv over de senste fire år. Hele byer er blevet rømmet. Og nedslagtningen er i de seneste måneder blevet tiltagende mere grusom - fuldgjort med sidste uges nyhed om en fjorten årig dreng, der har indrømmet rækker af mord og halshugninger for Beltran Leyva kartellet.

Er der noget at sige til, at folk stadig til trods for den økonomiske nedtur og vedholdende høje arbejdsløshed prøver at komme til USA? Men nej. Hør nu hvad den rigtige grund er