Klassisk liberalt manifest

For omkring en måned siden begyndte jeg frivilligt, at skrive et klassik liberalt manifest

MaltheSSH Ikke angivet,

17/11/2012

For omkring en måned siden begyndte jeg frivilligt, at skrive et klassik liberalt manifest. I dag blev jeg så færdig.

Det skal lige siges jeg kun er 14 år. 

Forord

Et spøgelse har hjemsøgt Danmark de seneste år, det socialdemokratiske spøgelse. Spø­gelset har i de seneste mange år lært danskerne, at så længe de betaler mere end 52 % i skat skal det hele nok gå. Det spøgelse må vi have væk. Vi må lære danskerne, at skat­terne og andre stupide afgifter er onde.

Skattepolitik i et perfekt samfund

Vi bliver nødt til at sætte skatten ned til højst 20 % for at opretholde konkurrenceevnen og danskerne skal have lov til, at beholde de penge, de arbejder 37 timer om ugen på at tjene. Der skal kun gives penge til vejrenovation, politiet, kirken, Hospitaler, Skoler, overle­velseshjælp(bistandshjælp) og millitæret. Men millitæret skal dog kun være stærkt nok til, at beskytte os selv. Overlevelseshjælpen skal kun være så stor så man kan overleve den vil ligge på ca. 3000 kr. og 4000 til dem med børn. Dem der ikke ”kan” arbejde kan få 12.000 om måneden. Man får 4000 i pension. Dem som ikke kan finde en ordentlig lejlighed vil man bygge store betonbygninger de kan bo i, bygningerne vil blive sponsoreret af private virksomheder og staten. Bygningerne vil ligge ved siden af jobcentre, så de arbejdsløse kan finde et job hurtigst muligt. Al vejrenovation skal be­gynde efter vinter månederne og slutte før november.

Staten I et perfekt samfund     

Som Ron Swanson sagde ” It’s never too early to learn that the government is a greedy piglet that suckles on a taxpayer’s teet until they have sore, chapped nipples.” Staten er kun ude efter dine penge, som skal gives til bistandsklienter der ikke gider finde et arbejde, og til førtidspensionister, der godt kan arbejde. Staten skal være meget lille i et perfekt samfund. FN og EU er noget af det værste, der findes. ikke nok med der er en regering skal, der også være en super regering der holder øje med alle de andre, Danmark må og skal melde sig ud af EU! Staten er din usynlige ven der tager æren for din succes og tager alle de penge du arbej­der 37 timer om ugen på at tjene. Du er skyld i din egen succes og du skal have lov til, at beholde dine egne penge! Tv-stationer skal have færre penge. TV2 skal privatiseres og Danmarksradio skal i meget højere grad privatiseres. Det skal være lovligt for partier at reklamere i TV, så man kan få en ordentlig valgkamp.

Indvandringspolitik i et perfekt samfund

indvandrings Politiken skal være åbne grænser lukkede kasser. Hvis jeg kommer til magten på demokratisk hvis, vil jeg lukke grænserne i en kort periode indtil der kommer arbejde til Danmark får alle ikke uddannede det, gælder får en amerikaner som det gælder for en afrikaner.  Hvis man har over 5 millioner danske kroner, skal man kunne komme ind i Danmark med en arbejdstilladelse på 12 måneder. Hvis man kan engelsk kan man komme meget lettere ind i Danmark. Man bliver smidt ud af landet efter 6 måneder hvis man ikke har noget arbejde. Hvis man laver kriminel bliver man smidt ud med det samme. 

Hospital og uddannelse i et perfekt samfund

Hospitaler skal være støttet af staten, men man skal også købe en sygesikring. Sygesik­ringen kommer ikke til, at være særligt dyr dem kommer måske til, at koste 1500 om året per person (tandlæger inkl.). Børn under 16 får en gratis sygesikring, og folk på overlevelseshjælp kan få en sygesikring lidt billigere. Det skal også koste mellem 100-200 kr. hvis man vil have en abort, så skattebetalerne ikke skal betale for at ikke gad bruge prævention. Grundskolen skal i højere grad blive privatiseret så der vil komme flere billige privatskoler. Der kommer også til at være kommuneskoler.

Alkohol og tobak i et perfektsamfund

Man skal kunne købe alkohol og tobak så snart man bliver født. Men butikker skal have lov en politik om, at de ikke vil sælge tobak og alkohol til børn under 16. Der skal ikke være afgifter på hverken cigaretter, fedt eller spiritus. Det skal også være lovligt at reklamerer for tobak.

Privat ejendomsret

Alt hvad du køber ejer du, med mindre du er i gæld så bliver du nødt til at sælge. Hvis du køber et hus ejer du huset og staten skal ikke have lov til at tage det. Hvis du skylder din bank mange penge, skal de have lov til at tage dit hus fra dig hvis du ikke betaler pengene du skylder. Hvis nogen går ind på din private ejendom skal man have retten til at skyde personen hvis han ikke går efter man har advaret ham. Hvis et dyr kommer ind på din grund og er til fare for dig eller din familie, skal man have retten til at slå det ihjel. Man skal ikke tvinges til at tage sin bil til eftersyn hvert andet år, da det kun er en frihedsberøvelse.

Kilde: