Kirkepolitik

Det er rigtig flot, at bo i et land hvor religion kan sættes til afstemning og hvor man samtidig går ind for ligestilling, i en grad så vi skal hav...

Ikke angivet Ikke angivet,

07/12/2011

Det er rigtig flot, at bo i et land hvor religion kan sættes til afstemning og hvor man samtidig går ind for ligestilling, i en grad så vi skal have en køsskifte operation, så vi alle bliver "intetkøn".

Få nu stoppet den diskiussion om en religion er en religion med indhold og hvilket indhold. Vi har fået en regering der foragter religion, altdå den kristne, foragter kongehuset, foragter folkesjælen og fornægter egne løfter.

Religiøst kan vi vel forlange, at alle religiooner stilles lige. Den ene kan vel ikke siges at være mere værd end den anden. Så vedtag at alle religioner er statslige og som sådan understøttes af staten med 75 % af omkostningerne dækket af medlemmerne.

Homovielser kan så indføres i alle trosretninger. Imamerne bliver pålagt at vie homofile og pædofile (i følge Islam er en pige giftemoden nor hun får første menustration) og alle andre selvfølgelig også homofile.

De der vil følge de enkelte religioners indhold må så stå uden for og eventuelt dyrke deres religion i privat regi. Alt for ligheden!

Man kunne selvfølgelig også fratager alle religioner retten til at formidle ægteskaber og gøre som i mange andre lande, lade ægteskabet foregå neutralt som en borgerlig vielse og tillade de enkelte religioner at velsigne ægteskabet. Det vil måske mere være i tråd med virkelighedens religionsopfattelse. For hvor mange er egentlig troende?

Kilde: