Kim Jong-un er kommet op på væggen i Det Hvide Hus

Det var et historisk øjeblik, da Donald Trump som den første amerikanske præsident i slutningen af juni trådte ind over grænsen til Nordkorea og tr...

Ikke angivet Ikke angivet,

17/07/2019

Det var et historisk øjeblik, da Donald Trump som den første amerikanske præsident i slutningen af juni trådte ind over grænsen til Nordkorea og trykkede hånd med landets leder, Kim Jong-un.
Nu er et fotografi af den skelsættende begivenhed kommet op at hænge på en væg i Det Hvide Hus. Nærmere bestemt i den del af bygningen, der kendes som West Wing, hvor blandt andet Det Ovale Værelse også er. 

Billedet blev spottet mandag af en journalist fra det faste pressekorps i Det Hvide Hus, skriver det amerikanske medie The Hill.

På fotografiet kigger både Trump og Kim Jong-un ned, mens de står i den demilitariserede zone, som adskiller Nord- og Sydkorea.

Trump betegnede det ifølge ABC News som en "stor ære" at sætte fod på nordkoreansk jord.

For nylig fortalte Trump, at den nordkoreanske leder var "meget glad for at se mig".

Mødet, der var det tredje mellem de to, blev aftalt med kort varsel og varede under en time.

Under et topmøde i G20-gruppen i Japan fik Trump den indskydelse, at han ville forsøge at arrangere et kort møde op med Kim Jong-un, når han nu var på de kanter.

"Det bliver meget kort. Faktisk bare et håndtryk, men det er okay. Et håndtryk betyder meget," forklarede Trump ifølge flere medier.