Khader vil hindre statsborgerskab til omstridt mand - Politiken.dk

"mens Venstres indfødsretsordfører, Jan E

Kristian Disitri,

09/10/2015

"mens Venstres indfødsretsordfører, Jan E. Jørgensen, er mere tvivlende.

»Det ville være højst utraditionelt. Jeg tror ikke, det er sket før«, siger han.

Vil I stemme ja til sådan et forslag?

»Det ved jeg ikke – det tror jeg umiddelbart ikke. Fordi vi ikke har tradition for sådan at gå ind og pille enkeltmennesker ud på den måde og putte dem i gabestokken«, fortsætter han, men erkender om Belal El-Khatib, at der »ikke er ret meget, der tyder på, at han deler nogen som helst af de værdier, som vi betragter som danske«, svarer Jan E. Jørgensen."

"Da Inger Støjberg kom med sit forslag om at genbehandle de mange dispensationsansøgninger, var det Liberal Alliances indfødsretsordfører, Leif Mikkelsen, der sammen med de røde partier forhindrede hende i det. Uanset hvad man måtte mene om ansøgerne, var det nemlig uanstændigt, når personerne havde en berettiget forventning om, at statsborgerskabet nu var på vej, argumenterede Mikkelsen. Imidlertid er han klar til at gøre en undtagelse i tilfældet Belal El-Khatib.

»Vi er helt med på, at de, der i det åbne rum siger eller synliggør, at de er ekstremister, de skal ikke være danske statsborgere, uanset hvad forløbet har været«, siger han, der derfor vil stemme ja til forslaget fra Khader."

Nu er det lige pludselig venstre der tøver med en stram udlændinge politik, hvem havde forudset det? :p